Melanie Griffith vrea să-și șteargă tatuajul cu numele lui Banderas. Îl va înlocui cu o înjurătură!

După divorț, actrița în vârstă de 57 de ani are un mesaj clar pentru fostul soț: ea e hotărîtă să scape de tatuajul cu "Antonio" și să-și scrie pe braț un "Fuck you!" îndârjit.

Melanie n-a renunţat încă la tatuajul cu prenumele lui Banderas. Dar asta nu înseamnă că-l mai iubeşte. Dimpotrivă! Ea e atât de hotărîtă să scape de literele de pe braţ, încât vrea ca imediat după ce le şterge să-şi facă alt tatuaj, cu un mesaj foarte clar.

18ani au fost căsătoriți Melanie Griffith și Antonio Banderas
Îmbrăcată cu un top negru şi iegări trei sferturi mulaţi, actriţa în vârstă de 57 de ani a fost fotografiată miercuri, în timp ce ieşea de la sala de fitness, în Beverly Hills.
Vedeta a renunţat la machiaj, preferând protecţia ochelarilor de soare, şi era încălţată cu ghete negre. Renunţând la mânecile lungi, ea a lăsat la vedere tatuajul cu numele fostului soţ, inscripţionat pe braţul drept.

Presa a anunţat că Melanie a renunţat la tatuajul care-i amintea de Banderas, după ce în luna iunie ea a fost văzută ieşind dintr-un salon de profil. Potrivit ziarului britanic Daily Mail, nu este clar dacă ea a mers atunci la o simplă consultaţie sau dacă a făcut doar o şedinţă de ştergere a tatuajului.


În luna iunie, Melanie Griffith şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al Festivalului de film de la Taormina, Italia, îmbrăcată într-o rochie fără mâneci care i-a dezgolit braţele, fotografii prezenţi remarcând că numele "Antonio", tatuat în interiorul unei inimi pe antebraţul drept al actriţei, fusese îndepărtat. Ulterior s-a dovedit că numele soţului său fusese acoperit cu un strat gros de fond de ten.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod