Melanie Griffith vinde cabana de schi pe care a cumpărat-o cu Antonio Banderas: I-a luat 4 ani ca să scape de ea

Cabana vândută de Melanie Griffith are o panoramă splendidă: Aspen este una dintre cele mai frumoase zone montane din SUA


Pe lângă cele șapte dormitoare, cabana are opt băi, o cămară, sală de biliard și pivniță în care încap peste 8.000 de sticle de vin.

Lângă bucătăria deschisă cu un corp cu blat din lemn și aparatură din inox se găsește barul cu patru scaune, iar o canapea din piele oferă suficient spațiu în care oaspeții se pot așeza și relaxa.

Cabana pe care Banderas și Griffith au folosit-o la început ca pe o casă de vacanță are și un apartament pentru oaspeți, cu garaj separat.

Despre noul proprietar nu se cunosc multe lucruri - se știe doar că este un om de afaceri care se mută în Colorado cu familia sa, scrie Daily Mail.

Antonio Banderas și Melanie Griffith au confirmat în iunie 2014 că s-au despărțit, după 18 ani de căsnicie.

Cei doi s-au îndrăgostit în 1995, pe platourile de filmare ale comediei "Two Much" şi s-au căsătorit un an mai târziu. Banderas a mai fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

După despărţire, Banderas și Melanie Griffith au purtat negocieri intense asupra împărțirii averii lor, estimată la 50 de milioane de dolari, care include proprietăți de lux în Spania, Los Angeles, Aspen și New York. Ei deţineau proprietăţi pe piaţa imobiliară din Los Angeles, Miami şi peste Ocean, precum şi mai multe restaurante în lume.


Foto: Daily Mail, Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod