Melanie Griffith continuă lupta cu cancerul de piele: Selfie-ul care arată în ce stadiu a ajuns

Melanie Griffith le arată fanilor în ce fază este cu lupta împotriva cancerului de piele


În urmă cu o lună, vedeta și-a exprimat temerea că își va pierde capacitatea de a lucra din cauza operației pe care urma să o facă: "E un lucru înfricoșător când ești actriță și depinzi de fața ta pentru a lucra. Dar am înțeles că trebuie să pun un bandaj și e în regulă. Doar că arăt ca o bleagă", a spus ea pentru InStyle.

Melanie Griffith a spus în același interviu că după patru divorțuri nu mai are planuri de căsătorie.

Ea a vorbit și despre instituția căsătoriei: "Nu cred că mai este relevantă pentru nimeni. Mai ales dacă ai 60 de ani și patru copii și trăiești viața pe care ai dorit-o mereu. Și de ce să te căsătorești? Mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc, să am o relație, dar nu am. Mai caut."

"Am avut câțiva iubiți, dar nu o relație. Cred că pot găsi pe cineva pe gustul meu. Dar dacă știi pe cineva, te rog să-mi spui", a glumita ea cu autorul interviului.

Primul și al treilea mariaj al vedetei au fost cu actorul Don Johnson, cu care are o fiică, Dakota Johnson, vedeta seriei "Fifty Shades Of Grey".
Prima oară, Melanie și Don au fost căsătoriți timp de numai câteva luni, în 1976, dar s-au recăsătorit în 1989, divorțând în 1996.

Griffith a mai fost căsătorită cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987, cu care are un fiu, Alexander, în vârstă de 33 de ani.

În 1995, în timpul filmărilor pentru comedia romantică "Two Much", actrița l-a cunoscut pe Antonio Banderas. În '96, ea s-a despărțit de Don Johnson, iar Banderas de prima lui soție, actriţa spaniolă Ana Leza, cu care era căsătorit din 1987.
Melanie Griffith și Antonio Banderas s-au căsătorit în 1996, iar în luna septembrie a acelui an, actrița a născut o fetiță, Stella.

"Toți soții mei, toți trei - îi iubesc atât de mult și suntem foarte apropiați", a spus Melanie Griffith.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod