Melania Trump, Prima Doamnă sexy a Americii: 10 imagini care o reprezintă

Născută în Slovenia, cu 24 de ani mai tânără decât Donald Trump, Melania se va instala la Casa Albă. O Primă Doamnă diferită de predecesoarele sale şi foarte sexy.
Donald Trump este noul preşedinte al SUA şi o va aduce la Casa Albă pe soţia sa, mult mai tânăra Melania Trump. În ianuarie, ea va deveni Prima Doamnă a Statelor Unite din ianuarie.

Melania este cu 24 de ani mai tânără decât Donald. Născută în Slovenia, în 1970, ea a declarat că victoria lui Trump ar fi un pas "fenomenal" pentru ea.

După ce l-a susţinut fără ezitare în campania electorală pe soţul ei, candidatul republican Donald Trump, Melania Trump va trebui să îl susţină şi să îl asiste pe viitorul preşedinte al Statelor Unite în timpul mandatului acestuia.
Noua ”First Lady” (”Prima doamnă”) generează curiozitate, atrage privirile, dar şi flash-urile aparatelor de fotografiat şi numeroase comentarii care sunt uneori sexiste.

Adeseori rămasă în umbra campaniei electorale, cea de-a treia soţie a lui Donald Trump s-a mobilizat exemplar pe ultima sută de metri. În vârstă de 45 de ani, fostul manechin profesionist şi imigrantă slovenă a urcat în prim-planul scenei politice pentru a îndulci puţin imaginea şifonată a soţului ei, încercând totodată să îl ajute să câştige câteva voturi care ar putea face diferenţa în alegerile prezidenţiale americane, notează site-ul linternaute.fr, citat de News.ro.

După o carieră înfloritoare de fotomodel, în care a pozat pentru reviste celebre, printre care Allure, Harper Bazaar, GQ, Vanity Fair, sau Elle, ea şi-a continuat cariera pe micile ecrane, în talk-show-ul "The View".
A fost acuzată într-o vreme că are un trecut de escortă, dar a negat cu tărie aceste acuzaţii.

Melania l-a cunoscut pe Donald Trump la o defilare de modă şi s-a căsătorit cu el în Palm Beach în 2005. Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar printre oaspeţii de la nuntă s-au numărat Bill şi Hillary Clinton. Cuplul are un fiu pe nume William Barron, născut în 2006. Soţia lui Trump a participat cu el la numeroase emisiuni de televiziune, inclusiv în show-ul prezentat de politicianul republican, ”The Apprentice”.

Soţia lui Trump lucrează îndeaproape cu mai multe organizaţii de caritate precum Crucea Roşie din America sau Fundaţia pentru cercetarea cancerului de sân, relatează site-ul rtl.fr citat de News.ro.


În luna iulie, a fost criticată în mass-media pentru că a plagiat grosier un discurs al primei doamne a Americii, Michelle Obama.

Descrisă adeseori ca ”versantul soft” al soţilor Trump, Melania Trump este prezentată cu regularitate cu ajutorul sintagmei ”atuul şarmant” al soţului său în această campanie electorală. Pentru viitorul preşedinte, Donald Trump, ea este "o persoană luminosă, chiar mai frumoas pe interior decât la exterior".


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod