Melania Trump, ironizată pentru ţinuta sa: A plecat la inundaţii cu tocuri cui și ochelari de aviator!

Prima Doamnă a Statelor Unite a stârnit critici dure pe internet după ce a apărut marți dimineață la Casa Albă în tocuri cui și ochelari de aviator la plecarea alături de Donald Trump în Texas, unde urma să viziteze victimele inundațiilor catastrofale provocate de uraganul Harvey.
Ţinuta Melaniei Trump a atras un val de critici. "Melania seamănă cu Barbie Alertă Inundații. Cu siguranță pantofii ei Loubs nu sunt impermeabili", a scris Maria del Russo, referindu-se la brandul de încălțăminte de lux Louboutin.

"Ajutorul se îndreaptă spre, Texas! Nu vă îngrijorați, Melania poartă tocuri cui speciale pentru furtună"
, a comentat pe Twitter producătorul Brad Wollack, în timp ce J.D. Altman îi recomandă Melaniei să poarte tocuri și mai înalte pentru a face față inundațiilor, relatează Agerpres.

"Nu este săptămâna modei de la Millano, Melania"
, a scris cineva.
"Poate că poartă tocuri aşa înalte ca să se apere de rechini", a ironizat-o un alt comentator, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Melania Trump a fost criticată și pentru ochelarii de soare. "Se crede probabil la Top Gun", a scris cineva pe Twitter, în timp ce un alt utilizator @TheTommyJ411 se întreabă ironic dacă Melania va pilota avionul până în Texas.

În schimb, Donald Trump s-a pregătit pentru vizită: preşedintele a renunţat la cravată şi a îmbrăcat un trenci, iar în picioare avea o pereche de ghete impermeabile.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod