Mel Gibson ar putea deveni din nou tată la 59 de ani. A noua oară!

Presa australiană susţine că iubita mult mai tânără a starului, Rosalind Ross, în vârstă de 24 de ani, este însărcinată.

Informația a fost publicată cu titlu de zvon de o New Idea magazine, o publicație australiană, și trebuie luată ca atare. Deocamdată, e doar un zvon și trebuie luat ca atare. Dar dacă se adeverește, înseamnă că această redacție are surse bune. 

Mel Gibson a cunoscut-o pe Rosalind în iulie, când ea a bătut la ușa companiei de producție a starului pentru a se angaja, iar acum se află la Sydney, unde starul filmează actualmente pentru lungmetrajul "Hacksaw Ridge".

"Rosey n-a mai băut deloc alcool de o lună.

Și, deși nu admite că e însărcinată, nici nu neagă asta", a spus o sursă citată de New Idea. "Rosie a spus mereu că își dorește să fie o mămică tânără și să aibă trei sau patru copii", a adăugat persoana respectivă.

Ediția australiană a ziarului Daily Mail a contactat staff-ul actorului pentru a obține un comentariu despre această informație, însă managementul lui Mel nu a dat un răspuns.


Mel Gibson are deja opt copii. Șapte provin din mariajul cu fosta soție, Robyn, iar ultimul dintre aceştia avea doar 10 ani când cuplul a decis să se despartă.



După ce Mel și Robyn au divorțat, în 2006, punând capăt unei căsnicii care a durat 26 de ani, starul australian a avut o relație cu pianista rusoaică Oksana Grigorieva, în vârstă de 45 de ani. În 2009 s-a născut fiica lor, Lucia, dar după numai un an, cei doi s-au despărțit, iar ruptura n-a fost lipsită de controverse, notează Daily Mail.

Mel Gibson se află de câteva luni la Sydney, unde lucrează la un film despre Al Doilea Război Mondial, a cărui lansare este așteptată să aibă loc în octombrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod