Meghan Markle şi Prinţul Harry, nevoiţi să-şi schimbe planurile pentru luna de miere

Cei doi abia aşteaptă să plece în luna de miere, dar ar putea fi nevoiţi să-şi schimbe destinaţia, din raţiuni de securitate.

După o perioadă foarte stresantă, în care pregătirile pentru nuntă şi evenimentul ultramediatizat i-au copleşit, Meghan Markle şi Prinţul Harry abia aşteaptă să plece în luna de miere şi să se bucure de linişte. Însă "evadarea" lor încă n-a avut loc.

Mai întâi, ei şi-au amânat plecarea pentru a fi prezenţi la o serie de evenimente oficiale, aceasta fiind una dintre obligaţiile prevăzute de statutul de duci pe care l-au obţinut după căsătorie. Acum, expertul Omid Scobie a declarat pentru Elle că ei trebuie să-şi schimbe destinaţia pentru luna de miere din raţiuni de securitate.

"Dacă se află unde se vor duce, siguranţa lor va fi compromisă şi vor fi sfătuiţi de echipa de protecţie să-şi schimbe planurile. Agenţii de securitate care s-au ocupat de protecţia lui William şi Kate au mers în recunoaştere în două locuri înainte ca ei să plece în luna de miere în Seychelles, în 2011. Am auzit că, la nici o lună înaintea nunţii, Harry şi Meghan nici măcar nu-şi rezervaseră o destinaţie, aşa că planurile trebuie făcute repede", a spus Scobie.

Surse citate de publicaţia Travel + Leisure au declarat că Harry şi Meghan îşi vor petrece luna de miere în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia, unde vor fi cazaţi la resortul de lux Hoanib Valley Camp.
Însă după ce acestă informaţie a ajuns în presă, este de aşteptat ca destinaţia să fie deja schimbată, iar un indiciu a fost oferit în interviul acordat de cei doi după anunţul logodnei lor, în care au spus că una dintre cele mai frumoase experienţe petrecute împreună a fost o călătorie în Botswana. "Am pus corturile unul lângă altul, sub cerul înstelat", a povestit Harry. În plus, unul dintre diamantele inelului pe care Harry i l-a dăruit lui Meghan când a cerut-o în căsătorie provine din această ţară, notează Glamour.

Surse din anturajul cuplului, citate de TMZ, susţin însă că Ducele şi ducesa de Sussex vor petrece luna de miere în Canada, în staţiunea Fairmont Jasper Park Lodge din provincia Alberta, la o cabană cunoscută sub numele "Refugiul regal".
Considerată un "paradis canadian", cabana a găzduit de-a lungul timpului membri ai familiei regale britanice, dar şi vedete de la Hollywood.

Regele George al VI-lea şi regina mamă au stat la această cabană în 1939, iar regina Elisabeta şi prinţul consort Philip au petrecut o perioadă în zonă, în 2005. De asemenea, cabana a găzduit personalităţi precum Anthony Hopkins şi John Travolta, dar şi pe Bill Gates. În 1954, aici a fost turnat filmul "River of No Return", cu Marilyn Monroe şi Robert Mitchum.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai.

Relaţia lor a început în iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod