Meghan Markle și Prințul Harry, eroii copiilor bolnavi: Seara pe care n-o vor uita niciodată

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la o gală caritabilă în Londra, unde s-au întâlnit cu copiii bolnavi și familiile acestora. Prezența lor i-a încântat pe cei mici.

Chiar dacă deocamdată nu au copii, Harry și Meghan vor fi părinți foarte buni. Cei doi se simt foarte bine în preajma celor mici și se atașează imediat de copii, iar atitudinea lor sinceră și căldura pe care o transmit sunt imediat răsplătite. Asta s-a văzut și la întâlnirea lor cu copiii, părinții, personalul medical și cu toți cei care sprijină îngrijirea micuților bolnavi, la hotelul Royal Lancaster Hotel din Londra care a găzduit gala caritabilă WellChild.

Prințul Harry prezidează din 2007 gala WellChild.

Premiile WellChild recompensează calitățile unora dintre cei mai bolnavi copii din Marea Britanie și devotamentul celor care îi îngrijesc pentru a-i ajuta să se însănătoșească și să fie fericiți.

WellChild este o organizație caritabilă națională, dedicată copiilor bolnavi și familiilor acestora care pot primi îngrijiri doar în spitale.

Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit cu copii, au aflat poveștile lor, i-au lăudat și i-au apreciat pentru puterea și curajul lor și i-au făcut să se simtă fericiți, pozând cu ei.
Harry chiar s-a strâmbat la un băiețel și a scos limba la el, luându-l prin surprindere.

Cei doi duci au fost impresionați de cazul Matildei Booth, o fetiță de șapte ani care suferă de spina bifida, o afecțiune congenitală a coloanei vertebrale care a lăsat-o paralizată de la piept în jos. Ea i-a promis prințului că nu va înceta niciodată să zâmbească. "Să nu-ți ascunzi niciodată zâmbetul ăsta strălucitor", a îndemnat-o Harry.

Matilda și-a petrecut primii ani de viață în spital și a suferit peste 40 de operații, inclusiv șapte intervenții pe creier.
În ciuda suferinței sale, fetița are o poftă de viață nestăvilită și i-a cucerit pe prinți cu puterea, determinarea și curajul ei. Ea le-a spus că vrea să fie asistentă medicală când va fi mare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod