Meghan Markle și Prințul Harry caută bonă pentru Archie. Care sunt criteriile de selecție

Ducii de Sussex sunt în căutarea unei persoane calificate care să aibă grijă de bebelușul lor. Ei au stabilit criteriile de selecție.
Prinţul Harry şi Meghan de Sussex sunt în culmea fericirii după nașterea băiețelului lor Archie Harrison. Cei doi părinți l-au prezentat luni pe primul lor născut, iar viața lor a început să-și reia cursul obișnuit.

Mama ducesei, Doria, a plecat de la Frogmore Cottage lunea trecută, după ce a stat două săptămâni cu cei doi părinți, ajutându-i să aibă grijă de bebeluș, iar Harry și Meghan caută acum o bonă care să se ocupe de Archie.

Potrivit ziarului The Daily Express, Meghan Markle a discutat cu personalul de la departamentul de resurse umane al casei regale britanice pentru a stabili condițiile pe care trebuie să le întrunească candidatele la acest post.
Astfel, dădaca lui Archie trebuie să fie "o persoană discretă care să nu se lase copleşită de faimă".

Nu este exclus, chiar dacă ar fi ceva contrar tradiţiei Casei Regale, ca persoana aleasă să fie un bărbat. Până acum, toate bonele copiilor din familia regală au fost femei, însă există posibilitatea ca Meghan și Harry să scchimbe conceptul din "nanny" în "manny", scrie ziarul citat.

Daily Mail scrie că ar putea fi selectată chiar o persoană de cetăţenie americană pentru ca Archie să rămână în legătură cu rădăcinile sale americane.


Salariul bonei s-ar ridica la aproximativ 70.000 de lire sterline (80.000 de euro) pe an, iar căutările pentru bona perfectă au început încă din luna aprilie, dar au fost oprite pentru ca Meghan și Harry să se poată ocupa ei de această angajare.

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai și a fost prezentat publicului, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor, la două zile după ce a venit pe lume.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod