Meghan Markle şi Prinţul Harry au publicat trei imagini oficiale de la nunta lor

Mirii au postat pe Facebook primele imagini oficiale de la nutna lor


Harry şi Meghan au participat la două recepţii organizate în cinstea evenimentului - prima, dată după-amiază de regina Elizabeth, unde a cântat Elton John, iar a doua, de prinţul Charles, unde actorul Idris Elba ar fi jucat rolul de DJ.

Printre cei 600 de invitaţi s-au numărat jucătoarea de tenis Serena Williams, actorul George Clooney, soţii David şi Victoria Beckham, cântăreaţa Joss Stone şi vedeta de televiziune şi actriţa Oprah Winfrey.

Clooney şi Williams au fost invitaţi şi la a doua recepţie - la care au participat doar 200 de persoane - de la Frogmore House, iar potrivit Daily Mail, actorul a dansat atât cu mireasa, cât şi cu Ducesa de Cambridge.

După ce a purtat, la ceremonia religioasă, o rochie Givenchy, albă, cu mâneci lungi - respectând protocolul -, Meghan Markle a schimbat-o pentru recepţia de seară cu una semnată Stella McCartney, albă, dar fără mâneci. În plus, ea a purtat un inel cu acvamarin care a aparţinut mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

Ducele şi Ducesa de Sussex nu au plecat în luna de miere imediat după nuntă, întrucât marţi ei trebuie să fie prezenţi la un eveniment caritabil organizat de prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, la Palatul Buckingham.
Destinaţia aleasă pentru luna de miere este secretă, dar e posibil ca înainte de vacanţă ei să-i facă o vizită în Mexic tatălui lui Meghan, absent de la nuntă, scrie Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod