Meghan Markle rămâne cu picioarele pe pământ: Gestul care arată că n-a uitat de unde a plecat

Statutul de ducesă nu a făcut-o să uite de unde a plecat: un simplu gest dovedește că fosta actriță nu și-a uitat reflexele din trecut.

Soția prințului Harry a început să se bucure de aprecierile opiniei publice pentru implicarea în activități caritabile, dar un simplu gest pe care l-a făcut fără premeditare i-a adus și mai multă simpatie. Ea a fost catalogată drept "modestă" pentru că și-a închis singură portiera mașinii din care a coborât marți în fața Academiei Regală de Arte din Londra.

În vreme ce membrii familiei regale coboară din mașini după ce ușa le este deschisă de un membru al echipei de asistență care se ocupă și de închiderea acesteia, Meghan Markle a procedat așa cum a făcut toată viața, înainte de a deveni ducesă: după ce a fost întâmpinată la coborârea din mașină, ea a fost invitată să intre în sediul Academiei, iar Meghan a închis portiera, apoi a pornit spre clădire.

Gestul a făcut o bună impresie pe reţelele de socializare, utilizatorii fiind de părere că a rămas cu picioarele pe pământ şi că are o atitudine umilă.

Cineva a remarcat că un asemenea act din partea unui membru al familiei regale este foarte rar întâlnit.

William Hanson, expert în etichetă, a spus că gestul făcut de ducesă nu a fost o încălcare a protocolului, interpretându-l ca pe un semn că ea vrea să facă unele lucruri în maniera sa. "De obicei, dacă eşti un membru al familiei regale, ai câţiva oameni a căror treabă este să îţi deschidă uşile şi să le închidă. Faptul că Ducesa de Sussex și-a închis singură ușa mașinii este un alt semn tăcut că ea face lucrurile în felul ei și că speră să adapteze Casa Regală și să o facă să progreseze", a declarat acesta pentru Radio 1 Newsbeat.
"Poate că s-a gândit mult înainte să facă asta, deși mă îndoiesc, bănuiesc că a fost mai degrabă dintr-un obicei, dar este interesant de văzut că mulți au observat că de obicei demnitarii au un membru al echipei care face asta pentru ei", a adăugat expertul.

La prima sa participare solo la un eveniment, Meghan Markle a luat parte marți seară la deschiderea expoziției "Oceania". Ea a purtat o rochie Givenchy în valoare de 2.510 de lire sterline și un clutch de 1.390 de lire, relatează Daily Mail.

Christopher Wilson, autorul mai multe volume despre casa regală britanică, a fost printre primii care au remarcat că ducesa a încălcat protocolul: "Prima oară când am văzut o prințesă care închide ușa mașinii...", a scris acesta pe Twitter.



Utilizatorii au lăudat-o pentru gestul ei, cineva punctând: "Încălcând toate stereotipurile, îmi place generația asta."
Altcineva a comentat: "Nu cred că Meghan Markle se vede mai bună decât oricine altcineva. Știe că ea și Prințul Harry sunt binecuvântați să se aibă unul pe celălalt. Sunt mândru de ea. Viața e bună."

Câțiva utilizatori au glumit, unul dintre ei scriind că Meghan ar putea lăsa pe cineva fără loc de muncă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod