Meghan Markle pierde în instanță în fața Associated Newspapers

Meghan Markle pierde în instanță procesul cu Associated Newspapers. Cartea cuplului Sussex, Finding Freedom, despre viața lor personală, a fost mingea la fileu aruncată în apărarea presei.
Meghan Markle, fosta ducesă de Sussex, a pierdut la ultima înfățișare bătălia legală cu asociația de presă UK Associated Newspapers Limited (ANL), cei care publică Daily Mail și the Mail on Sunday. Markle a dat în judecată grupul de presă pentru încălcarea vieții private și încălcare de copyright, după ce Mail on Sunday a publicat fragmente dintr-o scrisoare din 2018 pe care Markle a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle Sr.

Săptămâna trecută, asociația de presă și-a modificat apărarea, folosind cartea recent publicată a cuplului, Finding Freedom, semnată de către jurnaliștii americani Omid Scobie și Carolyn Durand, în care Markle ar fi transmis autorilor unele informații confidențiale.
Totuși, avocatul lui Markle, Justin Rushbrooke, susține contrariul: „Reclamanta și soțul ei nici nu au colaborat, nici nu au fost intervievați, nici nu au oferit material foto autorilor cărții”, sugerând că de fapt cartea este inspirată din materialele publicate de Asociația de presă și alte surse publice. 
Citește continuarea pe cinemagia.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod