Meghan Markle naște în aprilie. Ultimul secret: Băiat sau fată?

Sarcina ducesei de Sussex a fost în centrul atenției la vizita de luni


Cuplul regal a ţinut să salute prin această vizită activitatea mai multor organizaţii locale dedicate femeilor şi tinerilor şi să-i aducă un omagiu poetului Wilfred Owen, originar din Birkenhead, decedat pe front în Franţa, în 1918, la vârsta de 25 de ani, în timpul Primului Război Mondial.

Termenul la care va avea loc nașterea este important pentru că ducii de Sussex au decis să părăsească Palatul Kensington, unde erau vecini cu prințul William și soția lui, Kate, pentru a se muta la conacul Frogmore, pe domeniul Windsor.

Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică, unde a avut loc căsătoria cuplului pe 19 mai, dar necesită lucrări ample de renovare, iar Harry și Meghan vor să locuiască acolo când se va naște copilul lor.

Principala provocare pe care o ridică această proprietate din secolul al XIX-lea o reprezintă securitatea, scrie Daily Mail. Deși s-a scris că ducii vor fi mai izolați aici, conacul se află la doar 200 de metri de o zonă publică, numită Long Walk, ceea ce ridică mari probleme echipei de securitate.
"Costurile pentru renovare și amenajările de securitate pot ajunge la cinci milioane de lire sterline în primul an", a declarat, pentru The Mirror, Ken Wharfe, fost ofițer de protecție la curtea regală. "Nu există protecție la Frogmore, nu a mai locuit nimeni acolo. Sunt costuri care trebuie prevăzute pentru cel puțin doi sau trei ofițeri de protecție și trebuie asigurată și patrularea de către forțele de poliție locală. Vor trebui făcute revizuiri majore ale sistemului de securitate în împrejurimile proprietății, care este expusă pe fiecare latură", a mai spus expertul menționat.

Conacul a fost anterior folosit doar temporar de membrii familiei regale și apoi a căzut într-o ușoară uitare, nemaifiind făcute lucrări de reparații, astfel că va trece printr-un amplu proces de renovare înainte ca Harry și Meghan să se mute aici.

Mutarea unor membri ai casei regale la Frogmore este fără precedent în istoria monarhiei britanice, iar acest amănunt reprezintă un indiciu puternic despre dorința ducilor de Sussex de a părăsi cu orice preț Palatul Kensington, unde erau vecini cu Prințul William și Kate Middleton, alimentând zvonurile despre posbile neînțelegeri între cele două cupluri.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod