Meghan Markle, acuzată de sora ei: „Dacă moare tata, e vina ta“

Samantha Markle a devenit cel mai acerb critic al surorii sale


Atacul de pe Twitter survine la doar câteva ore după ce Thomas Markle a vorbit pentru TMZ, declarându-se nemulțumit că Ducele și Ducesa de Sussex s-au săturat de interviurile lui plătite. El a precizat că nu va înceta să vorbească cu presa, oricât de frustrați ar fi fiica sa și familia regală britanică, până când nu i se va permite să facă din nou parte din viața ei. "Am tăcut un an întreg și presa m-a tocat în fiecare zi, spunând că eram un pustnic retras în Mexic, așa că le-am dat povestea mea", a spus el pentru tabloidul online american.

"Se pare că interviul a pus familia regală în modul silențios... așa că am mai dat un interviu ca să rup tăcerea. Tot ce au de făcut e să vorbească cu mine", a declarat el.

Richard Fitzwilliams, un comentator pe teme regale, este de părere că Thomas Markle e un sihastru bolnav care are nevoie de atenție. "I-ar prinde mai bine o perioadă de liniște și să stea puțin retras, în loc să tot dea interviuri care hrănesc apetitul nestăpânit al presei", a spus expertul citat de Daily Mail.

Pentru Fitzwilliams, ieșirea la rampă a Samanthei reprezintă o "otravă curată": "Samantha nu a arătat nimic decât animozitate față de Meghan.
Ea a recunoscut că a fost ideea ei ca tatăl său să pozeze pentru paparazzi. Ca să faci o acuzație de genul acesta, înseamnă că ai ajuns destul de jos. Samantha, pe care Piers Morgan (un cunoscut lider de opinie britanic, n.r.) a comparat-o cu un vultur, este geloasă și se victimizează."


După nunta prințului Harry cu Meghan Markle, Samantha a avut mai multe remarci dure la adresa surorii sale, exprimate pe rețelele de socializare și în presă. Ea a apărat dreptul tatălui lor de a apărea în imaginile pentru care a primit bani de la paparazzi, susținând că nimeni nu i-a învățat pe cei din familie cum să se descurce cu furtuna mediatică globală care s-a abătut asupra lor după dezvăluirea relației dintre Meghan și Harry.
Într-un alt atac, Samantha a susținut că Prințesa Diana ar fi rușinată să vadă că fiul ei s-a căsătorit cu Meghan, pe care a numit-o "Ducesa Nonsensului".

Potrivit The Sun, Meghan Markle nu a mai vorbit de două luni cu tatăl său. Thomas a declarat pentru acest ziar că își face griji pentru fiica lui. El crede că Meghan se află sub o presiune imensă și este terifiată: "Am văzut în ochii ei, pe fața ei și în zâmbetul ei", a spus el.


Foto: Hepta, Daily Mail

18 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod