Meghan Markle, acuzată de lipsă de respect la adresa Reginei: Ce greşeli a făcut

Meghan Markle s-a aşezat picior peste picior în prezenţa Reginei, un gest nerecomandat de eticheta regală


Deşi mulţi englezi s-au simţit ofensaţi, William Hanson susţine că postura aleasă de Meghan Markle nu este un "delict" de etichetă pentru care trebuie judecată atât de aspru, mai ales că ea nu-i prima care o foloseşte. "Femeile din familia regală nu îşi încrucişează des picioarele, deşi Ducesa de Cornwall o face uneori; acest truc e folosit pentru a te asigura că nu se vede nimic din ceea ce nu ar trebui văzut!", a precizat expertul.

Însăşi Regina Elisabeta a fost fotografiată în trecut stând picior peste picior în timpul unui interviu pentru BBC, transmis în ianuarie.



"Înclinaţia Ducesei", poziţia tipică consacrată de Ducesa de Cambridge, constă în ţinerea picioarelor unul lângă altul, într-un unghi comod, împiedicând astfel expunerea zonei de sub rochie sau fustă. Această poziţie permite o postură bună şi este confortabilă când femeile poartă încălţăminte cu tocuri, notează Daily Mail.

Ducesa de Sussex a mai comis câteva erori de etichetă. La începutul lunii, la prima apariţie publică, ea a urcat prima în maşină, înaintea Reginei, gest considerat o abatere gravă a protocolului.
Din imaginile video rezultă însă că Meghan a intenţionat să o lase pe Regină să urce prima, ştiind că aceasta preferă să stea în spatele şoferului, dar Elisabeta a întrebat-o cum doreşte să stea înăuntru.

O altă greşeală a ducesei a fost că din neatenţie s-a întors cu spatele spre Regină în timpul unei vizite. Deşi regulile nu prevăd un cod clar de comportament când întâlneşti Regina, un asemenea gest e considerat nerespectuos.

Meghan atras atenţia criticilor şi atunci când nu şi-a pus insigna imprimată cu tilul ei oficial, HRH The Duchess of Sussex, preferând să o ţină în mână, laolaltă cu poşeta clutch Givenchy.
Dar istoricul casei regale Marlene Koenig a declarat pentru Harper's Bazaar că insigna cu numele şi statutul nu au nimic de-a face cu protocolul, explicând că Meghan a evitat să-şi înţepe rochia Givenchy.

În fine, o altă abatere a soţiei Prinţului Harry a fost purtarea unei rochii care îi lăsa un umăr la vedere. Potrivit The Sun, tradiţia regală impune de obicei ca femeile din familia regală să nu poarte umerii goi sau ţinute care lasă la vedere o mare parte din corp.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod