meghan markle a nascut

Meghan Markle a născut. Ce nume va purta fetița ei cu Prințul Harry

Numele pe care l-au ales Meghan Markle și Harry pentru cel de-al doilea copil al lor este plin de semnificații.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea lor copil, o fetiță care va purta un nume special.

Conform ducilor de Sussesx, fiica lor va purta numele Lilibet Diana. Lilibet a fost ales după numele de alint al Reginei Elisabeta a II-a, iar Diana în onoarea mamei prințului Harry, prințesa Diana.

Cuplul a anunțat că Lilibet Diana Mountbatten Windsor s-a născut vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Atât mama, cât și copilul se află într-o stare de sănătate bună.

"Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul.

Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră", au transmis Harry și Meghan.

Ducii de Sussex au făcut anunțul de Valentine's Day, postând o fotografie alb-negru, în care apar într-o ipostază romantică - Meghan stă întinsă pe spate, sprijinindu-și capul pe piciorul lui Harry, la umbra unui copac.



"Fotografia Ducelui și Ducesei a fost făcută de prietenul lor de mult timp, Misan Harriman. Ce veste minunată pentru familia Sussex!!"
, a adăugat purtătorul de cuvânt.

7 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod