Meghan Markle a luat legătura cu tatăl ei. Răspunsul lui e neașteptat

Meghan Markle i-a scris tatălui ei. Între timp, sarcina evoluează, iar bebelușul a făcut o mișcare în timpul unei vizite

 

Thomas Markle a dat un alt interviu despre fiica lui în luna decembrie - al patrulea după ce s-a certat cu Meghan și Harry pentru că a pozat pentru paparazzi înainte de nunta lor din luna mai.

În interviul acordat din San Diego postului britanic ITV, bărbatul a rugat-o pe fiica sa să-i răspundă. El a susținut că îi scrie zilnic SMS-uri, dar toate încercările sale de a o contacta au rămas fără rezultat.

Thomas Markle și-a exprimat speranța că Regina Angliei va interveni și va media neînțelegerile dintre el, Meghan și prințul Harry.

"Oricare ar fi neînţelegerile noastre, trebuie să le putem rezolva, suntem din aceeaşi familie, aşa că te rog să mă contactezi. Sper că se va rezolva, nu poate dura o veşnicie", a spus bărbatul în vârstă de 74 de ani.

Thomas Markle a adăugat că acesta va fi primul lui Crăciun fără o felicitare, un telefon, un mesaj sau o vizită din partea fiicei lui. "Te iubesc foarte mult, eşti fiica mea şi mi-ar plăcea foarte mult să aud noutăţi de la tine", a spus Thomas, adresându-se fiicei sale.
"Am fost îndepărtat. Nu știu ce s-a întâmplat. Îmi iubesc fiica foarte mult. Aș vrea să iau legătura cu ea, să-mi trimită un mesaj, orice. Trebuie să fie un loc pentru mine. Sunt tatăl ei", a adăugat el.

"Nu intenţionez să tac pentru restul vieţii mele. Îmi iubesc foarte mult fiica, ea trebuie să ştie asta, şi as aprecia cu adevărat dacă m-ar contacta sau dacă mi-ar trimite măcar un SMS. Sper că totul va decurge bine şi (...) că voi putea să o văd pe mica Meghan sau pe micul Harry", a mai spus Thomas Markle.

Între timp, Meghan se bucură de perioada maternității.
O înregistrare video a surprins momentul în care bebelușul pe care ea îl poartă în pântece s-a mișcat brusc, vineri, în timp ce ducesa făcea o vizită la teatrul Bristol Old Vic.

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în luna aprilie, iar acum ducesa se află în al treilea trimestru, când mișcările fătului devin tot mai puternice, notează Daily Mail.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod