Megan Fox, spectacol ameţitor: Vedeta a pozat în colecţia sa de lenjerie

Megan Fox le-a arătat fanilor la ce a lucrat în ultimele luni


În septembrie 2016, actriţa a semnat un nou contract cu brandul de lenjerie intimă Frederick’s of Hollywood, devenind ambasador, acţionar şi partener creativ al acestei mărci. "Am fost mai rezervată în trecut în a lucra cu branduri pentru că e multă politică în spatele lor şi contează dacă îţi legi numele şi imaginea de aşa ceva. Dar oferindu-mi o parte din companie şi un post creativ, mi s-a dat ocazia de a fi pasionată de ceea ce promovez", a declarat ea.

Vedeta a creat o parte dintr-o colecţie pentru companie, dar a participat şi la câteva prezentări, ca model.

Megan a mai participat la campanii pentru Giorgio Armani Beauty, Armani Jeans şi Avon.

Actriţa şi soţul ei, starul din serialul "Beverly Hills, 90210" Brian Austin Green (44 de ani), au devenit pentru a treia oară părinţi în august 2016, când ea a născut un băieţel. Acesta a primit numele de Journey River Green. Cuplul mai are împreună doi băieţi: pe Noah, de cinci ani, şi pe Bodhi, de trei ani. Brian are încă un băiat, Kassius (15 ani), din relaţia sa cu actriţa Vanessa Marcil (50 de ani).


În august 2015, Megan Fox a fost la un pas să divorţeze de Brian Austin Green, însă cei doi au decis să acorde o nouă șansă relației, după ce au anunțat că vor avea un al treilea copil. Relația dintre cei doi a început în 2004, după ce actorul a apărut în sitcom-ul Hope & Faith, de pe ABC, în care juca Megan.

Megan și Brian s-au logodit în 2006 și s-au căsătorit în 2010 în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc la Four Seasons Resort, din insula Maui (Hawaii).


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod