Megan Fox, spectacol ameţitor: Vedeta a pozat în colecţia sa de lenjerie

Vedeta rămâne un etalon de frumuseţe feminină la Hollywood. Ea a postat pe Instagram câteva imagini în care aprinde imaginaţia fanilor.

Megan Fox demonstrează o dată în plus de ce e socotită cea mai frumoasă actriţă de la Hollywood, titlu neoficial pentru care duce o concurenţă acerbă cu Jessica Alba. La 31 de ani, mamă a trei copii, vedeta din "Transformers" arată de parcă tocmai a terminat liceul, iar asta se vede în succesul de care se bucură în contractele de promovare pe care le obţine şi în pictorialele din revistele glossy. Iar când nu pozează pe contract, se joacă cu imaginaţia fanilor, postând fotografii îndrăzneţe pe internet.

Megan a publicat săptămâna trecută pe contul său de Instagram câteva imagini în care a pozat provocator în colecţia sa de lenjerie sexy.

"Cum Ziua Îndrăgostiţilor bate la uşă vă prezint colecţia mea de lenjerie de la @fredericks_hollywood", a scris ea.

Îmbrăcată într-un body roşu din dantelă semitransparentă, actriţa priveşte seducător spre camera foto, în timp ce îşi aranjează pletele. Într-o altă fotografie ea apare întinsă pe spate, într-un body albastru cu inserţii din dantelă bleumarin, iar în alt cadru ea stă rezemată cu spatele de o canapea din piele, îmbrăcată într-un body negru, în timp ce ţine braţele ridicate.


Cu un look impecabil, vedeta arată senzaţional în toate cele trei imagini pe care le-a oferit admiratorilor săi, confirmându-şi statutul de sex-simbol al anilor 2000.

Megan Fox şi-a descoperit şi talentul de designer şi a lucrat intens pentru a-şi promova noua linie de lenjerie, vândută exclusiv prin intermediul brandului Fredrick's of Hollywood. Actriţa şi-a anunţat proiectul în luna martie, dar colecţia a fost gata abia în perioada sărbătorilor de iarnă, relatează Daily Mail.
În septembrie, ea a dezvăluit pentru prima dată o mostră din colecţia la care lucra, pozând într-o bustieră din dantelă neagră.

Într-o înregistrare video publicată pe Instagram, Megan a explicat că design-ul lenjeriei pe care a lansat-o este inspirată de culorile pe care le-a văzut în călătoriile sale din Europa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod