Megan Fox, mamă şi sex-simbol. Vedeta arată senzaţional după trei naşteri

Actriţa a pozat pentru campania de promovare a unei colecţii de lenjerie, demonstrând că nu degeaba a fost desemnată cândva cea mai sexy femeie din lume.

Nu-i greu de înţeles cum şi-a câştigat Megan Fox această reputaţie, când vezi pozele de la ultima campanie de promovare a liniei de lenjerie Frederick's of Hollywood. Actriţa în vârstă de 30 de ani a pozat în mai multe ipostaze sexy, într-o sesiune desfăşurată în Hollywood Hills, din care fotografa Ellen Von Unwerth a scos o mulţime de cadre provocatoare.

La doar câteva luni de la venirea pe lume a celui de-al treilea său copil, vedeta a pozat într-un neglijeu negru din dantelă care îi scotea corpul în evidenţă, dar şi într-un body din plastic cu fermoar care o făcea extrem de sexy.



În toate imaginile, Megan Fox inspiră un sex-appeal de nestăvilit, ca la 20 de ani, demonstrându-şi din plin calităţile pentru care a fost desemnată, de revista Maxim, cea mai frumoasă femeie din lume.

În septembrie anul trecut, actriţa a semnat un nou contract cu brandul de lenjerie intimă Frederick’s of Hollywood, devenind ambasador, acţionar şi partener creativ al acestei mărci. "Am fost mai rezervată în trecut în a lucra cu branduri pentru că e multă politică în spatele lor şi contează dacă îţi legi numele şi imaginea de aşa ceva.
Dar oferindu-mi o parte din companie şi un post creativ, mi s-a dat ocazia de a fi pasionată de ceea ce promovez", a spus ea.

Vedeta a creat o parte dintr-o colecţie pentru companie, dar a participat şi la câteva prezentări, ca model, relatează Daily Mail. Megan a mai participat la campanii pentru Giorgio Armani Beauty, Armani Jeans şi Avon.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod