Megan Fox are un mariaj complicat: Se desparte iar de Brian Austin Green?

Vedeta a dat o declaraţie ambiguă într-un interviu. Ea a mărturisit că încă nu s-a vindecat emoţional după încercările prin care a trecut căsnicia sa în ultimii ani.

Mariajul dintre Megan Fox şi Brian Austin Green a avut mai multe sincope. În 2016, ei s-au despărţit, dar când actriţa a rămas însărcinată pentru a treia oară s-au împăcat şi de atunci relaţia lor pare să se fi reparat. Problemele nu au dispărut, însă, pe deplin.

Într-un interviu înregistrat săptămâna trecută, pentru emisiunea "Hollywood Medium" a postului de televiziune E!, Megan Fox a dat o declaraţie vagă, care sugerează că mariajul ei încă este foarte fragil.

"E mai mult un proces de recuperare a sentimentelor. Trebuie să punem nişte bucăţi la loc", a mărturisit ea.

Fox nu a dat mai multe detalii despre statutul relaţiei sale cu Green. Ceea ce se ştie este că ea şi soţul său locuiesc în aceeaşi casă la Los Angeles în care îşi cresc cei trei copii, Noah, Bodhi şi Journey. De asemenea, ei au fost văzuţi ieşind împreună pentru a lua masa cu cei mici, dar nu se poate spune cu certitudine dacă mariajul lor e sigur în acest moment, scrie Daily Mail.

Cuvintele actriţei lasă loc de interpretări.
"Ceea ce am învăţat din asta este că a venit momentul să mă concentrez pe vindecarea mea emoţională şi să mă regăsesc. Trebuie să am ca priorităţi copiii şi să fiu sigură că ei sunt bine, iar la un moment dat, în viitor, dragostea se va arăta", este declaraţia ei care ridică semne de întrebare.

Actriţa şi soţul ei, starul din serialul "Beverly Hills, 90210" Brian Austin Green (44 de ani), au devenit pentru a treia oară părinţi în august 2016, când ea a născut un băieţel.
Acesta a primit numele de Journey River Green. Cuplul mai are împreună doi băieţi: pe Noah, de cinci ani, şi pe Bodhi, de trei ani. Brian are încă un băiat, Kassius (15 ani), din relaţia sa cu actriţa Vanessa Marcil (50 de ani).

Megan și Brian s-au logodit în 2006 și s-au căsătorit în 2010 în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc la Four Seasons Resort, din insula Maui (Hawaii).

În august 2015, Megan Fox a fost la un pas să divorţeze de Brian Austin Green, însă cei doi au decis să acorde o nouă șansă relației, după ce au anunțat că vor avea un al treilea copil.


Relația dintre cei doi a început în 2004, după ce actorul a apărut în sitcom-ul Hope & Faith, de pe ABC, în care juca Megan. Megan și Brian s-au logodit în 2006 și s-au căsătorit în 2010 în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc la Four Seasons Resort, din insula Maui (Hawaii).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod