Meg Ryan, superbă la 51 de ani: Cum arată acum "logodnica Americii"

La 20 de ani de la succesul filmului "Nopţi albe în Seattle", Meg Ryan şi Tom Hanks au putut fi văzuţi din nou împreună. Cei doi actori au fost prezenţi la premiera unei piese de teatru, iar Meg a demonstrat că rămâne la fel de frumoasă ca în anii '90, când i se spunea "logodnica Americii".

"Nopţi albe în Seattle" a fost un mare succes al anului 1993 şi a încântat generaţii întregi de cinefili. După cinci ani, Meg Ryan şi Tom Hanks aveau să formeze din nou o pereche frumoasă în "You've Got Mail". La 20 de ani de la prima lor lovitură pe marele ecran, cei doi actori s-au reunit din nou.

Îmbrăcată într-un costum negru şi cu o cămasă albă, Meg Ryan arăta incredibil de bine la premiera piesei de teatru "Lucky Guy", scrisă de Nora Ephron, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



Ea a venit luni seară pentru a-l saluta pe fostul ei partener, care joacă în piesa prezentată pe Broadway. Tom (56 de ani) a fost susţinut şi de soţia sa, Rita Wilson, amândoi fiind prezenţi la petrecerea de după premieră.



Autoarea piesei a avut un rol important pentru cariera lui Tom şi Meg.

Scenarista, regizoarea şi producătoarea Norah Ephron, una dintre cele mai importante figuri de la Hollywood, care a semnat comedii romantice precum "Nopţi albe în Seattle" şi "Când Harry a cunoscut-o pe Sally", a murit în iunie 2012, într-o clinică din New York, la vârsta de 71 de ani, din cauza unei leucemii.
De-a lungul unei cariere strălucite, ea a scris, regizat şi produs filme cu unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood, ca Meg Ryan, Tom Hanks, Billy Crystal, Meryl Streep, Amy Adams şi Cher, fiind şi scriitoare şi publicistă.



Comediile romantice "Nopţi albe în Seattle", "Când Harry a cunoscut-o pe Sally" şi "Mesaj pentru tine/ You've Got Mail", realizate după scenariile sale, au transformat-o pe Meg Ryan într-un megastar, notează agenţia Mediafax.

Ultimul film scris şi regizat de Ephron este "Julie şi Julia" (2009), cu Meryl Streep şi Amy Adams.

În urmă cu un an, tot în luna aprilie, Meg Ryan a participat la o acţiune caritabilă în New York, însă apariţia ei nu a fost una la fel de reuşită.  Obosită, cu puţin machiaj şi foarte slabă, Meg Ryan a fost departe de starul de Hollywood al anilor '90.

Până şi ţinuta aleasă de Meg Ryan a fost una în contrast cu vestimentaţia obişnuită a ei. O rochie neagră, simplă, fără mâneci, şi fără prea multe bijuterii, notează Mediafax.

Meg Ryan, pe numele său real Margaret Mary Emily Anne Hyra, născută pe 19 noiembrie 1961, a devenit celebră graţie rolurilor din comediile romantice în care a fost distribuită în anii '90. Cinci din aceste filme - "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle", "Un sărut de milioane", "Îngerul păzitor" şi "Mesaj pentru tine" - au avut încasări totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial. Ea a fost căsătorită în perioada 1991-2001 cu actorul american Dennis Quaid.

Actriţa americană are o relaţie cu John Mellencamp din 2011.

Cei doi artişti au fost fotografiaţi împreună de paparazzi la doar câteva zile după ce agentul de presă al muzicianului american a confirmat faptul că acesta s-a despărţit de soţia sa, Elaine.

Potrivit presei internaţionale, relaţia dintre cei doi ar fi început când cântăreţul ar fi invitat-o pe Meg Ryan în culise, după unul dintre concertele sale, în cadrul turneului american de promovare a celui mai recent album al lui Mellencamp, intitulat "No Better Than This".

Foto: AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod