Meg Ryan, la plimbare prin New York: Cum arată actriţa la 51 de ani

După prezenţa remarcabilă de săptămâna trecută, la Festivalul de film de la Taormina, în Sicilia, actriţa s-a întors în New York, unde arată foarte bine şi fără machiaj, într-o ţinută obişnuită. Meg Ryan a ieşit la plimbare cu partenerul ei, John Mellencamp, protejată de o pereche de ochelari de soare.
 
Actriţa purta un tricou simplu, alb, şi o fustă neagră, iar în picioare avea sandale negre sport. Se pare că vedeta are o slăbiciune pentru negru, culoare pe care o poartă la fiecare apariţie publică.

Meg Ryan a fost fotografiată în timp ce se plimba ţinându-se de mână cu iubitul ei, John Mellencamp, în vârstă de 61 de ani. Acesta a ales o ţinută sport - un tricou şi pantaloni de trening gri. De asemenea, şi el purta ochelari de soare.
 
 

Cei doi erau binedispuşi şi au savurat cafeaua la pahar, părând că au avut o noapte fără prea mult somn, scrie ziarul britanic Daily Mail.
 
 
Cu o săptămână  înainte, actrița a avut o apariție remarcabilă la a 53-a ediție a Festivalului de film de la Taormina, Sicilia.
 
 
 
Meg și John au profitat de vizita în Italia pentru a se plimba liniștiți pe străzile Romei.
 
 
 
Meg Ryan şi muzicianul John Mellencamp sunt împreună de la începutul anului 2011. Potrivit presei internaţionale, relaţia dintre cei doi ar fi început când cântăreţul ar fi invitat-o pe Meg Ryan în culise, după unul dintre concertele sale, în cadrul turneului american de promovare a celui mai recent album al lui Mellencamp, intitulat "No Better Than This".
Cei doi artişti au fost fotografiaţi împreună de paparazzi la doar câteva zile după ce agentul de presă al muzicianului american a confirmat faptul că acesta s-a despărţit de soţia sa, Elaine.
John Mellencamp are trei fete din două căsnicii anterioare. 
 
 

După ce s-a despărţit de actorul Dennis Quaid, în 2001, Meg Ryan, supranumită în anii '90 "logodnica Americii" n-a avut noroc în dragoste.
Actriţa s-a dedicat creşterii fiului ei, Jack, acum în vârstă de 20 de ani, rodul mariajului cu Dennis Quaid, şi a fiicei sale, Daisy True, pe care a adoptat-o din China în 2006, ca părinte singur. Meg Ryan n-a mai prins niciun rol până la filmul "Serious Moonlight", din 2009.

Meg Ryan, pe numele său real Margaret Mary Emily Anne Hyra, născută pe 19 noiembrie 1961, a devenit celebră graţie rolurilor din comediile romantice în care a fost distribuită în anii '90. Cinci din aceste filme - "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle", "Un sărut de milioane", "Îngerul păzitor" şi "Mesaj pentru tine" - au avut încasări totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial.


Foto: Hepta / Daily Mail
26 Iunie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 29 Aug 2013, 11:49
    Meg

    pentru Alexandra! Actrita arata superb, se vede ca nu stii sa apreciezi ceea ce vezi. Are musculatura lucrata se vede ca practica sport si este foarte relaxata. Iar daca tie nu-ti plac sandalele, sa stii ca americanilor le pasa prea putin de parerea celorlalti (mai ales a celor din Europa). Cred ca ti-ai exprimat o parere marcata de invidie. Nu uita ca se apropie de 52 de ani. Sa te vedem pe tine la aceasta varsta

    0
    0

  • alexandra pe 2 Iul 2013, 13:25
    mda

    arata oribil, stafidita, prea slaba, fara talie. Nu mai e ce era si nu ii sta bine slaba pentru ca pielea si-a pierdut elasticitatea din tinerete. Iar sandalele alea pe care le poarta toata Europa sunt oribile, gumatele alea care butucaneaza orice picior. Mai bine niste balerini sau sandale romane, s-ar fi potrivit mult mai ok tinutei si personalitatii ei

    0
    0

  • Dr.K pe 27 Iun 2013, 11:59
    sport

    IETE,fara gretzuri in tinuta sport cu o actrita celebra...vezi case poate si in TRENING?..la nEW YORK

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod