Matthew McConaughey și-a dorit cu disperare să joace în „Titanic“: DiCaprio i-a luat rolul

Matthew McConaughey a dat probe cu Kate Wislet, dar cel care i-a stat alături actriței în celebra scenă de pe puntea Titanicului a fost Leo DiCaprio


Matthew McConaughey va putea fi văzut în curând şi în drama "Gold" dar şi în adaptarea studiourilor Sony după romanul The Dark Tower de Stephen King.

Totodată, actorul va juca, alături de Kate Beckinsale și Henry Golding, în "Toff Guys", un film regizat de Guy Ritchie, care urmăreşte un traficant de droguri britanic în timp ce încearcă să renunţe la imperiul său extrem de profitabil, vânzându-l unei dinastii a miliardarilor din Oklahoma.

Filmările va începe în această toamnă în Anglia.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut în 1993 după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu roluri ca cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold".

Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011.

În ultimii ani, McConaughey s-a remarcat în serialul "True Detective" şi în filmele "Băiatul cu ziarele/ The Paperboy" şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike", iar printre cele mai roluri sale remarcabile se numără cele din "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée, care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, "Lupul de pe Wall Street" şi "Interstellar".

Actorul este căsătorit din 2012 cu modelul brazilian și vedeta de televiziune Camila Alves.
Cei doi s-au cunoscut în 2007 şi au trei copii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod