Matthew McConaughey, proful pe care ți l-ai dori la facultate: Starul va preda la Universitatea din Texas

Matt McConaughey, un star fără ifose: actorul este foarte iubit de studenți


Actorul a câștigat respectul tuturor pentru plăcerea cu care lucrează cu studenții, dar și pentru că îi ajută și după cursuri. "Are o pasiune pentru predare și pentru tot ce ține de cinema, asta e palpabil, te cucerește", a explicat Noah Isenberg, directorul facultății de Radio-Televiziune-Film de la University of Texas.

Matthew Mcconaughey are din 1993 o diplomă în Film. El a devenit cunoscut în acel an, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu roluri ca cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold".
Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011.

În ultimii ani, actorul american s-a remarcat în serialul "True Detective" şi în filmele "Băiatul cu ziarele/ The Paperboy" şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike", iar printre cele mai recente roluri ale sale se numără cele din "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée, care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, "Lupul de pe Wall Street" şi "Interstellar".

Starul s-a căsătorit cu modelul brazilian și vedeta de televiziune Camila Alves pe 9 iunie 2012.

Cei doi s-au cunoscut în 2007 şi au trei copii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod