Matthew Fox - de la Lost la Vantage Point

S-a nascut pe 14 iulie 1966 in Abington, Pennsylvania.

S-a nascut pe 14 iulie 1966 in Abington, Pennsylvania. A fost poreclit Foxy, a fost ales de revista "People" drept unul dintre cei mai frumosi 50 de barbati ai lumii, a absolvit Universitatea din California in 1989, are diploma in Stiinte Economice si are 2 copii, Kylei Fox (nascuta in 1998) si Byron Fox (nascut in 2001).

Cam atat despre Matthew Fox de la noi si mai multe de la el, in interviul ce urmeaza.

Pentru ce sunt bateriile acestea? (Fox are o multime de baterii pe masa).


Pentru playerul meu. Ascult muzica tot timpul si bateriile mele se termina foarte repede.
Am vrut sa-mi cumpar una si iata cate am primit.

Ce ascultati in acest moment?


De toate, in general, dar in momentul acesta ascult "The National Band of Horses", noul Radiohead este foarte bun si iubesc chestia asta.

L-ati cumparat sau l-ati download-at?


Nu, am asteptat pana a aparut pe vinil si pe cd!

Ati impartit muzica pe care o aveti cu Dennis Quaid?


Nu, am fost foarte ocupati. Ne-am intalnit putin, cu totii insa. A fost foarte frumos. A fost incredibil sa lucrez cu aceasta echipa. Sa fac parte din aceeasi distributie cu ei, a fost fantastic pentru mine.
Unul dintre primele filme la care am fost atunci cand eram mai tanar a fost "Body Heart", iar mai tarziu am primit acest rol de agent secret intr-o echipa de elita care are misiunea sa-l protejeze pe presedinte, interpretat de William Hurt. A fost incredibil. Mi-a placut foarte mult si am profitat pe deplin de toata aceasta perioada in care am filmat.

Spuneti ca ati vazut filmul atunci cand erati mai tanar. V-ati furisat?


Da, cam asa. (Rade) Cred ca aveam 15, 16 ani cand l-am vazut.

Rolul pe care-l interpretati in Vantage Point nu este principal, insa este un rol cheie. Ati avut rezerve in a-l accepta, v-a deranjat ca de la un rol intr-un serial tv de succes sa veniti intr-unul mai putin important?


Chiar nu m-am gandit la acest lucru. Pentru mine, nu este intotdeauna cel mai important, rolul.
Gandesc intotdeauna proiectul per ansamblu, trebuie sa fie interesant in intregimea lui, trebuie sa aiba potential. Ma gandesc la regizor... Probabil ca el este cea mai importanta piesa a puzzlel-ului, cel mai important element dintre toate cele care fac posibil un astfel de proiect. Regizorul este foarte important pentru mine atunci cand iau decizia de a accepta sau nu un rol. Rolul devine important dupa ce regizorul imi explica ce vrea de la mine, abia apoi ma apuc de treaba si dau tot ce-i mai bun.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DANIELA pe 25 Sep 2008, 12:04
    Matthew Fox,Lost

    MAI MULT DE 30 ANI NU-I DADEAM. SIMT CA-L CU-NOSC DE CAND LUMEA. CU ACEST ROL S-A FACUT CUNOSCUT BINE DE TOT. E GENUL MEU SAU MAI BINE ZIS:barbatul visurilor noastre...of,of,of...mai,mai... NE MULTUMIM CU PRIVITUL ,DRAGA MATTHEW FOX.

    0
    0

  • ruxandra21 pe 22 Sep 2008, 13:58
    Matthew Fox

    Matthew Fox este un barbat foarte frumos...... il iubesc asa de la distanta :P

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod