Matt Damon îi trimite mesaje lui Ben Affleck ca să afle dacă e adevărat ce citește despre el

Cei doi actori țin legătura și își trimit frecvent mesaje. Starul din „Good Will Hunting“ a dezvaluit despre ce discută.
Matt Damon verifica direct la sursa cand descopera o informatie care il intereseaza. La premiera de la New York a noului sau film, „Stillwater”, starul in varsta de 50 de ani a dezvaluit pentru People ca tine legatura prin mesaje cu amicul si colegul sau Ben Affleck. Iar printre subiectele de discutie se numara deseori stiri despre Affleck pe care Matt vrea sa le verifice.

„Ei bine, e adevarat. Amandoi facem multe chestii copilaresti”, a confirmat Damon. „Ne scriem destul de mult despre orice.
Apar multe lucruri in presa despre el si e normal sa verific ceea ce citesc. Il intreb: ‘Asa este?’. Si el imi raspunde: ‘Nu, asta nu s-a intamplat'”
, a continuat actorul.

Affleck (40 de ani) este acum omniprezent in presa americana si nu numai dupa ce a reluat relatia cu Jennifer Lopez. Ei au confirmat recent relatia printr-o fotografie postata pe Instagram, in care apar sarutandu-se. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
2 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod