Masculul anului 2013. Adam Levine, cel mai sexy bărbat din lume

Are 34 de ani, o carieră de succes în muzică şi o logodnică model, iar anul acesta a fost votat drept cel mai sexy bărbat în viaţă. Este vorba de Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 şi jurat al celebrei emisiuni The Voice.

Potrivit revistei People, Adam Levine ocupă prima poziţia în faimosul top pe care publicaţia îl face în fiecare an. Astfel, starul se alătură unor nume celebre precum Channing Tatum, Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Reynolds, George Clooney, Matt Damon, câştigătorii titlului din anii precedenţi. Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson, în anul 1985.

Nu doar fizicul l-a transformat într-o bună alegere, dar şi succesul de care s-a bucurat în ultimii ani. Starul a avut un an plin, ca jurat al emisiunii The Voice, unde a impresionat cu apariţiile sale, dar şi în cariera muzicală, în acest an lansând un nou album care a fost foarte bine primit de fani, urmat de un turneu în țara.


De asemenea, starul cochetează şi cu actoria, anul trecut făcându-şi debutul în lumea filmului cu un rol în serialul de televiziune "American Horror Story". Acesta a jucat şi în lungmetrajul "Can A Song Save Your Life?" (2013), cu Keira Knightley şi Mark Ruffalo, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.


Nici pe plan personal, cântăreţul nu are motive să se plângă. Solistul trupei Maroon 5 s-a logodit anul acesta cu iubita lui, modelul Behati Prinsloo. Behati are 24 de ani este unul dintre "îngerii" casei de modă Victoria's Secret.

Adam Levine este solistul trupei Maroon 5, care a debutat în 2002 cu albumul "Songs About Jane". Dintre piesele celebre ale trupei fac parte "This Love", "She Will be Loved" şi "Moves Like Jagger", în colaborare cu Christina Aguilera.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 28 Dec 2013, 21:28
    Nu doar fizicul l-a transformat într-o bună alegere

    Ala e Fizic????

    1
    2

  • Alexandra Rain pe 28 Dec 2013, 19:39
    Fotografii postate abuziv

    Cum v-ati putut permite sa postati asemenea fotografii pe facebook? Eva.ro se presupune ca este o revista online pentru femei, care trateaza subiecte destiate femeilor, chiar si articole despre sex, insa fara imagini explicite. Daca acum s-ar fi aflat langa mine un copil sau, cum de foarte multe ori se intampla, vreun copil cu cont pe facebook ar fi dat like paginii Eva.ro? Chiar trebuie sa murdarim insistent mintile copiilor cu asemenea imagini? V-ati ganit vreo clipa inainte de a posta aceste imagini? Bineinteles ca nu, ar fi cerut prea mult efort de gandire, intr-o lume superficiala si manipulabila prin imagini.

    3
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod