Mark Wahlberg, un tată „periculos“: Fiica lui a crescut și el își arată mușchii

Mark Wahlberg începe să simtă cum e să fie tată de fată: Ella Rae a crescut și începe să-i conteste autoritatea


Starul a recunoscut că o cam ține din scurt pe fiica lui, elevă în anul doi de colegiu în ce privește întâlnirile pe care ea le are. Într-un interviu pentru Us Weekly, el a spus că are, însă, încredere în ea: "Atât timp cât noi îi dăm instrumentele pentru a ști când e tratată cu respect, dragoste și atenție, cât timp iubește un băiat bun, atunci totul e în regulă", a spus el.

În 2017, Mark Wahlberg a fost numit cel mai bine plătit actor din lume de revista Forbes, care întocmeşte un clasament anual, artistul câştigând 68 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, grație rolurilor interpretate în filmele "Daddy's Home 2" şi "Transformers: The Last Knight".

Fostul rapper american devenit actor l-a întrecut pe liderul din 2016 al clasamentului celor mai bine plătiţi actori din lume, Dwayne Johnson, cunoscut sub numele "The Rock", care s-a situat pe locul al doilea, cu câştiguri estimate la 65 de milioane de dolari.

Topul celor mai bine plătiţi actori din lume a fost completat de Vin Diesel (54,5 milioane de dolari), Adam Sandler (50,5 milioane de dolari), Jackie Chan (49 milioane de dolari), Robert Downey Jr. (48 milioane de dolari), Tom Cruise (43 milioane de dolari) şi de trei vedete de la Bollywood - Shah Rukh Khan (38 milioane de dolari), Salman Khan (37 milioane dolari) şi Akshay Kumar (35,5 milioane de dolari).

În ianuarie 2018, Wahlberg a anunţat că va dona 1,5 milioane de dolari victimelor hărţuirilor sexuale, în urma polemicilor declanşate de onorariul său pentru filmul "All The Money In The World", de peste 1.000 de ori mai mare decât cel al partenerei sale de pe afişul acestei pelicule, actriţa Michelle Williams.
"În aceste zile, onorariul meu pentru a refilma anumite scene din 'All The Money In The World' a devenit un subiect de conversaţie important", a declarat Wahlberg. "Susţin 100% lupta pentru o remunerare justă şi donez suma de 1,5 milioane de dolari fondului care asigură apărarea juridică a asociaţiei Time's Up în numele actriţei Michelle Williams", a adăugat actorul.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod