Marilyn Monroe, însărcinată: Fotografiile secrete care nu au mai fost văzute până acum

Marylin
Relaţia dintre Yves Montand şi Marilyn Monroe s-a soldat cu o sarcină, susţine o prietenă a vedetei


Producţia peliculei "Let's Make Love" a început în februarie 1960. La puţin după începerea filmărilor, Miller şi Signoret au avut treabă la Los Angeles şi au plecat, astfel că Monroe şi Montand au rămas singuri la Beverly Hills Hotel.

Pe 8 martie 1960, Monroe a primit Globul de aur pentru cea mai bună actriţă de comedie după rolul din "Some Like It Hot", iar Daily Mail scrie că în acea noapte, după petrecerea care a urmat, ar fi fost conceput copilul pe care îl purta Marylin.

Rămâne, însă, un mister ce s-a întâmplat apoi - se ştie că vedeta nu a avut copii, prin urmare fie a pierdut sarcina, fie a făcut un avort, scrie ziarul citat.

În mai 1960, Miller a aflat despre aventura soţiei şi s-a enervat - căsnicia celor doi se ducea pe apa sâmbetei. În august, ei nu-şi mai vorbeau, iar actriţa a părăsit camera din hotelul Mapes din Reno, în care stătea cu Miller.

În anii următori, Montand avea să recunoască aventura. "Eram înnebunit după soţia mea, dar ce putea să fac?", a mărturisit el, sugerând că a căzut în ispita bombei sexy de la Hollywood.

Marilyn Monroe a murit la doi după filmările pentru "Let's Make Love", pe 5 august 1962, la numai 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihnea-Șerban pe 19 Sep 2017, 15:33
    Marin Monroe

    Marin Monroe*, că-i bărbat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod