Marilyn Monroe, însărcinată: Fotografiile secrete care nu au mai fost văzute până acum

19 Septembrie 2017
Mai multe fotografii făcute în 1960, când Marilyn Monroe era în primele luni de sarcină, au fost date publicităţii de o prietenă a starletei. Nimeni nu ştie dacă ea a pierdut sarcina sau a făcut avort.

Imagini extraordinare cu Marilyn Monroe, nemaivăzute până acum, au fost date publicităţii după ce anul trecut au fost vândute la licitaţie în noiembrie anul trecut, la Hollywood, de o prietenă foarte bună a actriţei.

Fotografii rare cu starleta americană au mai apărut de-a lungul anilor la lumina zilei, dar aceste imagini sunt preţioase pentru că ne-o arată aşa cum nu o ştie multă lume: Marilyn era însărcinată când a pozat.

Fără să fie conştientă de valoarea celor şase fotografii, Frieda Hull le-a vândut pe mai nimic, pe 2.240 de dolari, dar colecţionarii avizi şi-au dat seama repede că erau foarte valoroase.

Pozele au fost făcute pe 8 iulie 1960, la intrarea în studiourile Fox din New York, după ce Marilyn s-a echipat şi şi-a făcut coafura pentru rolul din filmul "The Misfits", în care juca alături de Clark Gable şi Montgomery Clift.

Frieda Hull susţine că burta proeminentă a vedetei arată că ea se afla în primele luni de sarcină. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, care a publicat în exclusivitate un articol pe acest subiect, tatăl copilului nu era soţul lui Marilyn, Arthur Miller, ci actorul italiano-francez Yves Montand, pe care ea l-a cunoscut la filmările peliculei "Let's Make Love", şi cu care a avut o relaţie de notorietate.

De altfel, relaţia dintre Marilyn şi Montand a fost îndelung dezbătută de-a lungul anilor.

Actriţa şi soţul ei locuiau într-un bungalou de lux de la Beverly Hills Hotel, în timp ce cuplul de aur al cinematografiei franceze, Simone Signoret şi soţul ei, Yves Montand, locuiau alături. Monroe şi Montand jucau în filmul lui George Cukor, "Let's Make Love" pe atunci, iar o aventură între ei părea ceva aşteptat, nicidecum surprinzător.

De altfel, chiar şi Simone Signoret părea să fie pregătită psihologic pentru o asemenea legătură: "Dacă Marilyn ar avea o relaţie cu soţul meu, ar dovedi că are gust, de asta îl iubesc şi eu", a declarat ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihnea-Șerban pe 19 Sep 2017, 15:33
    Marin Monroe

    Marin Monroe*, că-i bărbat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod