Mariah Carey s-a săturat de glumele pe seama ei: Vedeta s-a operat ca să slăbească

9 Noiembrie 2017
Cântăreaţa a făcut o operaţie de micşorare a stomacului pentru a slăbi, după ce a devenit ţinta mai multor critici pe internet din cauza greutăţii sale.

După mai multe încercări nereuşite de a slăbi, Mariah Carey a decis să recurgă la o măsură extremă pentru a revolva problema care ajunsese să-i creze destule neajunsuri.

Potrivit publicaţiei Page Six, ea a făcut o operaţie de micşorare a stomacului pentru a slăbi. Intervenţia reduce cantitarea de mâncare care poate intra în stomac, astfel că senzaţia de saţietate se instalează mai repede, scrie Daily Mail.

Mariah Carey şi-a dat seama că are o problemă serioasă când kilogramele în plus au început să o încurce pe scenă, întrucât ea dansa mai greu, relatează Page Six. În plus, criticile la adresa ei s-au înmulţit pe internet. "Mariah a făcut operaţia acum o lună şi rezultatele au început să se vadă, iar ea se simte mult mai bine", a declarat o sursă pentru publicaţia citată.

Ultimele apariţii publice ale cântăreței pop americane confirmă schimbarea pozitivă pe care aceasta a reuşit-o. Pe 1 noiembrie, ea și-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood, alături de cele ale altor staruri din industria de divertisment, în cadrul unei ceremonii organizate în fața celebrului cinematograf TCL Chinese Theater, considerată un veritabil omagiu adus carierei sale de peste un sfert de secol.

Îmbrăcată într-o rochie neagră mulată, Mariah Carey şi-a păstrat formele voluptoase, dar silueta sa era vizibil redusă în comparaţie cu apariţiile sale din lunile precedente. "Este o onoare pentru mine să mă aflu aici și sper că voi reuși să merg cu acești pantofi", a glumit cântăreața americană.

În septembrie, vedeta a fost fotografiată în timp ce ieşea dintr-un restaurant din Los Angeles alături de iubitul ei, Bryan Tanaka, în vârstă de 34 de ani.

Cei doi au luat masa la „Gracias Madre”, un local cu specific mexican.
Mariah Carey a purtat o rochie mulată, din piele, cu o crăpătură imensă de la decolteu până la picior, dintr-un tul transparent, iar în picioare avea o pereche de pantofi cu toc imens. Pentru a ajunge la maşină, vedeta a avut nevoie de sprijinul iubitului său, iar rochia părea că e pe punctul de a plesni în orice moment.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod