Mariah Carey s-a despărţit şi de ultimul iubit: Era gelos şi îi cheltuia banii

Mariah
Bryan a fost foarte gelos când Mariah şi Nick Cannon (în dreapta) şi-au adus copiii la un eveniment


Mariah Carey a mai fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993-1997 şi cu Nick Cannon, din 2008 până în 2014, cu care are doi gemeni, Moroccan şi Monroe, în vârstă de cinci ani.

Vedeta a avut apoi o relaţie cu miliardarul James Packer, cu care se logodise în 2016 şi se pregătea să se căsătorească. Cei doi şi-au anulat planurile de nuntă. Ca o ironie, presa a scris atunci că Mariah îl exasperase pe omul de afaceri cu cheltuielile ei exacerbate.


Potrivit revistei australiene Woman’s Daily, mogulul australian i-a permis să păstreze inelul de logodnă - cu un diament în valoare de 10 milioane de dolari - pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York în luna ianuarie, după o relaţie de 12 luni. ”James este foarte generos, însă Mariah duce cheltuielile la un cu totul alt nivel”, a declarat o sursă citată de Woman’s Daily.

După patru luni, Mariah a apărut la braţul dansatorului cu 13 ani mai tânăr ca ea.
Cântăreaţa l-a prezentat drept iubitul ei, dar nu a dorit să dea detalii despre noua relaţie, motivând că nu discută cu presa despre viaţa personală. "Nu mă simt confortabil vorbind despre viaţa mea... Eu şi iubitul meu nu dorim să facem asta", a declarat ea.

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod