Mariah Carey, o nouă aventură la 46 de ani: Se distrează cu un dansator mai tânăr

Cântăreaţa a trecut repede peste ruperea logodnei cu miliardarul James Packer. Acum are o aventură cu un dansator mai tânăr cu 13 ani decât ea.

Când Mariah a făcut acel gest de pomină, dând foc, în ultimul ei videoclip, unei rochii de mireasă despre care se spune că ar fi chiar creaţia Valentino care a costat 250.000 de dolari şi pe care urma să o poarte la nunta sa, mai avea o palmă să-i dea fostului iubit. Ca să se simtă răzbunată cu vârf şi îndesat, ea se afişează acum, fericită nevoie mare, la braţul unui dansator cu 13 ani mai tânăr decât ea.

Bryan Tanaka are 33 de ani şi pare să-i convină de minune rolul de "toyboy", un "accesoriu masculin" cu care diva americană se distrează niţel, numai ca să-i facă în ciudă celui care ar fi urmat să-i devină soţ dar şi ca să demonstreze că nu a rămas singură.

Ineditul cuplu s-a sudat în reality show-ul în care apare vedeta, "Mariah's World", apoi şi-a făcut apariţia la o petrecere organizată cu ocazia lansării videoclipului piesei "I Don't", relatează cotidianul britanic Daily Mail.



Îmbrăcată într-o rochie mini neagră care lăsa puţin loc imaginaţiei, cu un decolteu generos şi cu nelipsiţii ciorapi-plasă, Mariah a fost în centrul atenţiei. Imediat cum a ajuns în "bătaia" bliţurilor şi a camerelor video, ea s-a dat în spectacol, aruncându-se de gâtul noului său iubit şi ridicându-şi piciorul drept, sprijinită de braţele partenerului, imitând o mişcare de tango.
Mai puţin elegant, Brian era îmbrăcat casual, cu o bluză kaki şi jeanşi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod