Mariah Carey, acuzată că îşi modifică pozele ca să arate mai slabă: „Acceptă realitatea sau du-te la sală!“

Cântăreața americană a fost criticată la scenă deschisă pentru că își modifică fotografiile, în încercarea de a masca kilogramele în plus


În loc de complimentele pe care le aştepta după ce a postat pe Instagram imaginea de pe coperta revistei PAPER, artista a primit câteva critici dure, fiind acuzată că îşi editează fotografiile ca să nu pară grasă. "N-ai şters cam mult?", i-a scris cineva. "Hahaha... încetează să-ţi mai editezi pozele. E ridicol. Acceptă-ţi corpul aşa cum este sau du-te la sală", a scris altcineva.

"Ăsta nu-i corpul tău!", este un alt comentariu.

Mariah Carey şi-a terminat luna trecută seria de concerte pe care a susţinut-o la Caesars Palace din Las Vegas, iar imaginile din timpul show-urilor trădează cele câteva kilograme în plus.

Nu este prima oară când solista este acuzată că îşi modifică fotografiile, scrie cotidianul britanic Daily Mail. În 2015, pe coperta albumului ei "#1 to Infinity" era o imagine în care ea avea o siluetă zveltă, iar fanii au susţinut că poza era modificată.
Ulterior, alte poze pe care ea le-a publicat pe Instagram au provocat reacţii asemănătoare.

Mariah Carey s-a despărțit în 2016 de miliardarul australian James Packer. Cei doi s-au certat în septembrie, în urma unei dispute petrecută în timpul vacanţei din Greciam şi de atunci nu au vorbit în presă despre motivul rupturii. În octombrie anul trecut, ei au anulat nunta pe care o pregăteau, se pare din cauza unor neînţelegeri asupra contractului prenupţial.

Căsătoria ar fi fost cea de-a treia pentru Mariah - aceasta fiind căsătorită în trecut cu mogulul industriei muzicale Tommy Mottola, şi are doi gemeni,  Moroccan şi Monroe, alături de cel de-al doilea său soţ, Nick Cannon.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod