Maria Șarapova a dezvăluit secretele frumuseții sale

Maria Șarapova nu este doar o jucătoare de tenis de succes, ci și o femeie foarte frumoasă. Tenismena a dezvăluit care sunt secretele ei de frumusețe.
Maria Șarapova, una dintre cele mai mari tenismene din lume, a dezvăluit secretele frumuseții sale. Jucătoarea de tenis nu recurge la trucuri ieșite din comun și nu are o rețetă greu de aplicat. 
 
Într-un interviu acordat publicației Everyday Health, tenismena a vorbit deschis despre cum se menține in formă și despre cum împăcarea cu sine și calmul sunt cei mai buni aliați atunci când pășește pe terenul de tenis. Având o alură de fotomodel, nu este de mirare că blonda de origine rusă a fost mereu imaginea unor branduri celebre.
Tenismena a pierdut însă foarte multe contracte în urma scandalului de dopaj în care a fost recent implicată.
 
Maria Șarapova a făcut furori și in revista Sports Illustrated, la secțiunea costumelor de baie, iar în 2014 era clasată de revista Forbes în topul celor mai bine plătiți atleți. 
 
De cinci ori câștigătoare Grand Slam, Maria Șarapova și-a făcut timp pentru a dezvălui cateva dintre secretele ei de frumusețe. 
 
Frumoasa tenismenă a vorbit despre cât de important este pentru ea să își protejeze pielea de razele soarelui, așa că foloseste o cremă cu protecție UV de fiecare dată când se pregătește să iasă din casă.
“Este important pentru mine să am grijă de pielea mea în fiecare zi, pentru că nu știu niciodată ce mă așteaptă, iar de foarte multe ori se poate întâmpla să uit de acest ritual. Așadar, îmi țin crema cu protecție UV în baie, la îndemână, așa că în fiecare dimineață o aplic pe piele de fiecare dată după ce fac duș”, a declarat tenismena. 
 
Un alt secret al său este hidratarea. Maria Șarapova a declarat că în fiecare dimineață bea mai mult de jumătate de litru de apă. 
 
Șarapova a mărturisit că și somnul este foarte important pentru frumusețe, așa că tenismena doarme cel puțin opt ore în fiecare noapte.
“Îmi place să dorm. Mă odihnesc destul de mult. Este un obicei pe care îl respect încă de când eram mică. Obișnuiam să dorm 45 de minute de fiecare dată după ce mă întorceam de la antrenamente.”
 
Când vine vorba despre alimentație, Maria Sharapova a declarat că s-a obișnuit să aibă un anumit stil de viață. Ea consumă carne de pui și foarte multe legume verzi înainte de fiecare meci. Mai mult decât atât, tenismena a declarat că obișnuieste să consume și foarte multe sucuri naturale. 
 
Foto: hepta.ro
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!   

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu eu pe 4 Mai 2016, 13:09
    chiar asa!

    secretul frumusetii ei este ca e frumoasa din nastere...! si nu prea e un secret..

    0
    0

  • NEMESIS pe 4 Mai 2016, 10:30
    Dasvidania !

    La revedere, trișoare suspendată...

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod