Marea mahmureală. 4 copii de bani gata care beau în neştire. Cum se fac de râs?

Minivacanţa de 1 Mai din acest an a adus din nou în atenţia presei o problemă gravă pe care o au beizadelele din România: merg în cluburi şi beau alcool până când sunt scoase afară pe braţe sau fac accidente.
1 din 5

Fata lui Meme nu s-a mai putut ţine pe picioare

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, fostul preşedinte al Stelei, care se află acum în puşcărie, a făcut-o lată de 1 Mai. Tânăra a mers într-un club de pe litoral, de unde a ieşit beată, toată întâmplarea fiind filmată de paparazzii de la WOWbiz.

Fiica lui MM nu a ieşit însă în picioare din club, ci cărată pe braţe de nişte prieteni, iar odată ajunsă afară, a început să vomite.
11 Mai 2015
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 15 Mai 2015, 23:38
    educatie.....dezmat

    Crezi ca le pasa lor ca se fac de ras? Daca parintii lor nu realizeaza asta.............Deh, fiecare cu educatia pe care a primit-o

    0
    0

  • florin pe 12 Mai 2015, 18:48
    mm

    Nu e fata vinovata! Ci "marele manager", care nu a stiut sa-i dea o educatie sanatoasa!! Ce a vazut fata la MM cand era (ceva) mai mica?? Cum injura adversari si spectatori, cum da cu pumnii, cum castiga bani cu lopata doar din potlogarii s.a.m.d. Acum, banii ii topeste fata, ca tot au fost facuti din nimic!

    0
    0

  • elelna pe 12 Mai 2015, 02:10
    mahmurela

    UNII CA ASTIA DA DOAMNE SA BEA CAT MAI MULT si de tineri ca o sa crape mai repede si asa o sa scape lumea de niste lipitori ca ei. Nu ca ne-ar pasa de soarta lor, dar scapam de mizeriile pe care le fac unii dintre ei.

    2
    1

  • Boni pe 11 Mai 2015, 23:58
    vreau si eu

    .....unde au baut astia ca ma duc si eu.

    1
    0

  • dorin pe 11 Mai 2015, 23:37
    Consideratiuni

    Avand in vedere ca anumite odrasle , posedand sume de bani excedentare s-au imbatat ca neste nemernici profitand sau nedandu-si seama ca compromit Elita Romaniei , as propune sa se faca si articole cu premiantii de la Cambridge , Oxford, Harvard.Etc. Acolo sunt alte beizadele care invata , sunt cinstiti si cheltuie onorabil , mai onorabil , banii furati de la poporul roman de parintii lor.Aia nu bia , nu fumeaza si nu se drogheaza , ceea ce aduce o lumina pozitiva asupra romanilor.

    2
    0

  • marius pe 11 Mai 2015, 22:21
    nu ma intereseaza

    Copiii la mafiotii care au furat Romania la greu din toate colturile posibile cam asta este adevarul la regulat si la baut astia sunt cam primii oamenii din subordinea lor au fost infiltrati si in traffic de persoane dar ce sai faci asta e lumea In care traim

    3
    0

  • Luca Octavian pe 11 Mai 2015, 15:46
    bezadele - -infractori -

    --toata aceasta scursura si dejectie humanoida - RUSINE A SPECIEI UMANE - in lagare de munca fortata - am zis

    7
    2

  • cristian pe 11 Mai 2015, 09:40
    raspuns

    Bai adanc-ganditorilor!!!!....dintotdeauna au existat adolescenti teribilisti fie ca erau de bani gata sau nu.pe vremea mea (ohooooo) la celebrele ceaiuri,petreceri nevinovate dealtfel, intalneai baieti sau fete care vomau pe casa scarii.de ce? beau putin mai mult decat credeau ei ca duc.ei si? ce mare smecherie?nu va mai pierdeti in comentarii de doi lei.intrbare: cei care se imbata si nu fac perte din categoria "pe banii lui tata" sunt mai ,sau nu decat caeilalti.

    24
    14

  • manu pe 11 Mai 2015, 09:11
    normalitate

    aschia nu sare departe de trunchi....

    18
    4

  • celtic pe 11 Mai 2015, 08:40
    știre de căcat

    parca voi nu v-ați îmbătat niciodată , ipocriților!!!

    23
    14

  • cutache pe 11 Mai 2015, 06:56
    betivi

    consider pedeapsa divina!!cati dintre acesti parinti au avut mila si de altii !!au participat indiferenti la distrugerea odraselor !!

    11
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod