Marc Anthony, al patrulea divorţ! Sărutul cu Jennifer Lopez i-a venit de hac

Cântăreţul în vârstă de 48 de ani şi soţia lui, Shannon de Lima, au confirmat că se despart, la doar câteva săptămâni după ce el a sărutat-o pe Jennifer Lopez pe scenă.

S-a terminat şi e oficial - Marc Anthony divorţează din nou. A patra oară! Cântăreţul şi soţia lui, modelul venezuelan Shannon de Lima (28 de ani), au confirmat că vor divorţa, după doi ani de căsnicie. Zvonurile despre despărţire au apărut în noiembrie, după ce artistul a sărutat-o pe scenă pe fosta sa soţie, Jennifer Lopez, în timpul unui recital la gala Premiilor Latin Grammy.

"După ce ne-am gândit serios, am convenit pe cale amiabilă să punem capăt mariajului nostru de doi ani", a anunţat cuplul într-un comunicat publicat de Us Weekly.

"Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în timpul acestui proces dificil şi niciunul dintre noi nu va mai face alte comentarii despre această problemă personală", au adăugat cei doi.

Marc Anthony (48 de ani) şi Shannon de Lima (28 de ani) s-au căsătorit în 2014, într-o festivitate desfăşurată la reşedinţa sa din Case de Campo, din Republica Dominicană, şi nu au copii. Celebrul cântăreţ a mai fost căsătorit cu Dayanara Torres şi Maria Von Ritchie Lopez înainte de mariajul cu Jennifer Lopez, de care s-a despărţit în 2011.


Potrivit Billboard, J Lo şi Marc Anthony au anunţat în octombrie că lucrau la al doilea album în limba spaniolă al lui Lopez, ce va fi lansat anul viitor. Însă e posibil ca între ei să existe mai mult decât o colaborare profesională - o sursă din anturajul cântăreţei a declarat pentru Us Weekly că Marc încearcă să se întoarcă în viaţa ei.

Relaţia lor s-ar putea înfiripa din nou, Jennifer fiind singură după ce în august s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care a avut o relaţie de cinci ani, notează cotidianul britanic Daily Mail.
"Cum a auzit că ea s-a despărţit de Casper, a început să o caute", a mai spus sursa citată de Us Weekly.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod