Mândria lui Sylvester Stallone: Fetele actorului au dat din nou lovitura

Fiicele lui Sylvester Stallone au pornit cu dreptul în modelling


Aceasta nu este prima campanie internaţională pentru brandul australian The Daily Edited, fondat în 2011 de doi fraţi din Perth, Australia. Compania cu sediul în Sydney şi-a lansat până acum produsele în Singapore şi Statele Unite, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Anul trecut, grupul a colaborat cu modelul american Hailey Baldwin, iar cofondatoarea Alyce Tran a declarat că industria modei are tot timpul nevoie ca noile talente să cucerească topurile. "Pentru noi e important să aducem alături pe cineva important şi cu renume internaţional", a spus ea, anul trecut, pentru The Sydney Morning Herald, despre parteneriatul cu Hailey.

După asocierea cu fetele lui Stallone, Alyce a declarat că marca a găsit persoanele potrivite care să împodobească valorile fundamentale ale mărcii: "Surorile au un punct de vedere proaspăt, distractiv şi tineresc, un simţ al stilului şi al personalităţilor."

În ianuarie, cele trei fiice ale lui Stallone au pozat pentru un pictorial publicat de Hollywood Reporter, imaginile fiind însoţite şi de un interviu.

Îmbrăcate în rochii elegante, cele trei fete mărturiseau atunci că aşteaptă cu nerăbdare ceremonia la care au fost numite Miss Golden Globes 2017.

Ele au vorbit şi despre tatăl lor şi despre cum le-a influenţat copilăria celebritatea sa: "Nu cred că noi realizam că el era Rocky", a mărturisit Sistine. "Primul lui film pe care mi-l amintesc a fost <<Driven>>. Eram pe platou când filma", a adăugat Sophia. "Eram aşa de mici şi de naive. Noi credeam că tatăl nostru face tot felul de lucruri ciudate", a completat Sistine, care calcă pe urmele mamei sale, Jennifer Flavin, în modelling.

Fetele au povestit că le-a luat ceva timp până când au înţeles de ce oamenii se înghesuiau să-i ceară autografe tatălui lor.
"Lumea se înghesuia să-l atingă şi îi cerea autografe, iar noi ne gândeam că e doar tatăl nostru, nu ştiam că era atât de celebru la Hollywood. E uimitor", a povestit Sistine, râzând.

Tinerele au mai spus că se uită la "Rocky", film de care tatăl lor este foarte mândru, de fiecare dată când e difuzat la televiziune. "Eram foarte mici când a apărut prima oară, dar acum de fiecare dată când e la TV ne uităm!", a spus Sistine.

Tot ea a anunţat pentru People magazine că au decis să poarte rochii de aceeaşi culoare, negru, la gala Globurilor de Aur, fiecare optând pentru modelul şi stilul care o avantajează şi că tatăl lor le-a ajutat să se pregătească pentru seara cea mare: "M-a ajutat câte o oră în fiecare zi să mă antrenez ca să mă obişnuiesc cu tocurile, ca să nu cad", a dezvăluit Scarlet.

"Fiind cea mai mare, încerc să adopt o atitudine mai sofisticată şi să fac asta cât mai simplu posibil.
Cred că Sistine va impresiona cu un look rock, foarte cool"
, a adăugat Sophia.


Foto: Hepta / Daily Mail

13 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod