Mai slabă şi mai neşlefuită: Cum arăta Kim Kardashian la începutul carierei de starletă

Imaginile din 2007 dovedesc că vedeta a ştiut mereu să-şi folosească atuurile. Pe atunci, Kim era mai slabă, dar avea şi o imagine nerafinată


Potrivit ziarului britanic, relaţia dintre Kim şi Calum s-a consumat înainte ca ea să-l cunoască pe Ray J. "Ray J ştie tot. Kim şi Calum se întâlneau când erau foarte tineri, nici nu erau aşa celebri ca acum", a spus o sursă pentru tabloidul The Sun.

Un reprezentant al starletei a negat însă informaţiile din presa britanică: "Această poveste e falsă. Nu s-au întâlnit niciodată, de altfel atunci ea era în clasa a cincea."

Pe de altă parte, la patru luni după ce a fost jefuită şi ameninţată cu arma în Paris, Kim Kardashian a filmat o secvenţă pentru viitorul film cu distribuţie exclusiv feminină "Ocean's Eight", în care va fi prezentat şi un jaf de bijuterii, informează agenţia Reuters citată de Mediafax.  Kardashian, îmbrăcată într-o rochie diafană de culoare albă asortată cu o blană şi sora ei, Kendall Jenner, care purta dantelă albă, au fost fotografiate în New York, luni, după ce se pare că filmaseră secvenţe pentru filmul "Ocean's Eight", despre o gală fictivă ce are loc în Muzeul Metropolitan de Artă.

O sursă de la Hollywood a declarat că surorile Kardashian vor apărea în lungmetraj, din a cărei distribuţie fac parte Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett şi Anne Hathaway.

Editorul revistei Vogue, Anna Wintour şi designerul de modă Zac Posen au fost, de asemenea, reperaţi în apropierea platoului de filmare, a cărui intrigă include, potrivit relatărilor, şi un furt de bijuterii ce se petrece la gala anuală Met din New York, un eveniment desfăşurat pentru strângerea de fonduri, la care participă numeroase celebrităţi.

În luna octombrie a anului trecut, Kardashian a fost victima unui jaf în care i s-au sustras bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, în Paris, în timp ce participa la Săptămâna Modei.
Jaful a determinat-o pe Kim să se retragă din viaţa publică şi de pe reţelele social media, dar în ultimele două săptămâni, vedeta de televiziune a călătorit în Dubai, a început din nou să-şi facă apariţia în public şi a revenit pe popularele sale conturi de Twitter şi Instagram, notează Mediafax.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 August 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalin pe 23 Ian 2017, 22:25
    hmm

    eu zic ca arata mai bine atunci, acum e prea exagerata cu atata silicon...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod