Mai mult mamă decât vedetă: Tori Spelling, prima apariţie după a cincea naştere

Actriţa a ieşit la cumpărături pentru ziua fiului ei cel mare


Torri s-a căsătorit cu Dean McDermott în 2006. În martie, când a născut al cincilea copil, ea a declarat pentru People: "Suntem în al nouălea cer de drasgul lui Beau. El este o adevărată binecuvântare, iar fraţii şi surorile lui sunt foarte fericiţi să-l cunoască! Suntem toţi recunoscători pentru familia noastră mare, frumoasă şi sănătoasă."

Sarcina n-a fost deloc uşoară pentru actriţa americană în vârstă de 43 de ani, despre care presa americană a scris că ar fi acumulat datorii de peste 80.000 de dolari pe cardul ei American Express.

Pe de altă parte, Dean McDermott mai are un copil, Jack Dermott, în vârstă de 18 ani, din căsnicia anterioară cu Mary Jo Eustace, iar fosta soţie susţine că acesta trebuie să-i mai dea 100.000 de dolari pentru creşterea fiicei lor.

Pe 9 martie, ziua în care ultimul venit în familie, Beau, a împlinit o săptămână de viaţă, Dean a avut înfăţişare la tribunal, şi a acceptat să-i achite o parte din datoria 100.000 de dolari către fiica lui din prima căsnicie.

Şi City National Bank revendică o datorie neachitată.
În 2012, Tori şi soţul ei au luat un credit de 400.000 de dolari, iar acum banca le cere înapoi un overdraft de 17.000 de dolari, relatează Daily Mail.

Celebră pentru rolul din serialul "Beverly Hills 90210", actriţa americană, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune precum "Co-Ed Call Girl" şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod