Mai bine singur acasă: Macaulay Culkin stă ascuns de Crăciun din cauza filmelor „Home Alone“

Macaulay Culkin i-a spus realizatoarei Ellen DeGeneres că preferă să stea mai mult în casă de Crăciun


Prestația încântătoare din cele două filme "Singur acasă" i-au adus o avere lui Culkin. Potrivit site-ului Wealthy Gorilla, averea actorului se ridică la 15 milioane de dolari, mare parte a banilor fiind obținuți de pe urma comediei "Home Alone", care a fost filmul cu cele mai mari încasări în 1990. Copilul-actor a fost plătit cu aproximativ 100.000 de dolari pentru rolul cu care avea să cucerească lumea.

Doi ani mai târziu, Macaulay Culkin era apreciat la justa lui valoare după succesul colosal al primului blockbuster: conform site-ului Quora, el a primit 4.500.000 de dolari pentru următorul film din seria "Singur Acasă".


Astăzi, milioanele din contul actorului s-au înmulțit considerabil, în mare parte grație încasărilor din drepturile de autor ale comediilor care și acum sunt foarte apreciate.

Starul a avut o relație dificilă cu tatăl său. Deşi a crescut în elita de la Hollywood, Culkin a mărturisit că n-a avut o copilărie ideală, dimpotrivă. "Am umblat prin toată ţara încuiat în cameră cu un om care nu mă avea la suflet. Era un om rău. Era abuziv. Fizic şi mental", a povestit el.

Actorul a spus că abuzurile nu se opreau la el - mama şi cei şapte fraţi şi surori au suportat şi ei acelaşi regim de teroare pe care bărbatul îl instaurase. "Era ca un tip rău.
Ne-a dat mult de furcă"
, a spus acesta.

Actorul n-a mai vorbit cu tatăl său de 25 de ani, acuzându-l că era gelos pe succesul său şi că îl chinuia intenţionat. "Orice a încercat el să facă în viaţă eu am depăşit înainte să fac 10 ani. Era un om rău... aş putea să vă arăt rănile dacă vreţi", a spus starul, referindu-se la bătăile îndurate.

Macaulay Culkin a dezvăluit că părinţii l-au exploatat financiar. Viaţa lui a început să se schimbe în bine odată cu filmările pentru "Richie Rich", când părinţii s-au despărţit. "După ce am făcut <<Richie Rich>>, în '93 sau '94, mama şi tata s-au despărţit, ceea ce a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până atunci.
Am putut să le spun: <<Sper să faceţi singuri rost de bani, fiindcă n-o să mai primiţi nimic de la mine>"
, a povestit el.

Culkin a ieşit de sub tutela părinţilor care nu i-au mai putut controla veniturile, iar viaţa lui a revenit la normal. De atunci, relaţia actorului cu tatăl său, Kit, a rămas la fel de rece. În 2016, Kit, care a suferit un atac cerebral în urmă cu câţiva ani, a spus pentru Daily Mail despre Macaulay: "Nu-l mai consider fiul meu."

Macaulay Culkin a avut parte de o tranziţie extrem de dificilă de la statutul de copil-vedetă la acela de actor adult. După ce a renunţat la actorie în 1994, s-a întors în televiziune cu un rol în serialul "Will and Grace", în 2003.
A avut câteva apariții pe micul ecran, în show-ul de televiziune "Will and Grace", și a jucat în filmul "Party Monster". Starul în vârstă de 38 de ani și-a lansat autobiografia, intitulată "Junior", iar în 2013 a început o carieră muzicală cu trupa rock al cărei cofondator și solist este, The Pizza Underground.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod