Mai bine fără Selena: Justin Bieber s-a logodit cu Hailey Baldwin

Fostul iubit al Selenei Gomez s-a logodit cu top-modelul american Hailey Baldwin. Cei doi au doar o lună de când sunt împreună.
Bieber a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani, sâmbătă seara, în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas. Mai mulţi clienţi care au asistat la acest moment au dezvăluit pentru TMZ că bodyguarzii lui Justin Bieber le-au cerut să nu-şi folosească telefoanele mobile în timpul cererii în căsătorie.

Un reprezentant al artistului în vârstă de 24 de ani a refuzat să comenteze informaţia, însă mai mulţi apropiaţi ai cuplului au dat de înţeles că este reală.


Mesaje de confirmarte au venit însă de la ambii părinţi ai vedetelor. "Să spun că sunt mândru, ar fi un eufemism! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol", a scris pe Instagram tatăl lui Justin, Jeremy Bieber, lângă o imagine a cântăreţului.

"Un zâmbet dulce pe chipul meu (..) Vă iubesc foarte mult pe amândoi!!!", a scris Stephen Baldwin, tatăl modelului.

Mama artistului, Pattie Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt - "Love", repetat de şapte ori.

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat mai multe imagini în care Hailey Baldwin poartă pe deget inelul cu un diamant imens.

Hailey Baldwin este fiica actorului Stephen Baldwin, cunoscut din filmul "The Usual Suspects", şi nepoata actorului Alec Baldwin.
Stephen mai are o fiică, Alaia, în vârstă de 25 de ani, cu soţia lui, Kennya, cu care s-a căsătorit în 1990.


Foto: Hepta
9 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod