Madonna îmbătrâneşte urât: Regina muzicii pop a pozat topless la 59 de ani

La aproape 60 de ani, cântăreaţa nu se dezminte: ea a postat pe Instagram o fotografie în care apare topless.

Madonna se distrează şi nu îşi abandonează stilul extravagant. Mamă a şase copii, ea îşi continuă şirul apariţiilor provocatoare şi reuşeşte să se menţină în centrul atenţiei, în ciuda tentativelor unor vedete mult mai tinere de a o detrona.

Cântăreaţa în vârstă de 59 de ani şi-a făcut un selfie în care apare topless, acoperindu-şi parţial bustul cu o geantă Louis Vuitton, şi a postat imaginea pe contul său de Instagram. Deşi nu arată deloc bine şi nimic n-o avantajează în acest cadru, Madonna a publicat fotografia pentru că ea nu ia în calcul doar imaginile în care arată perfect, ci pune accentul pe apariţiile şocante, nonconformite, iar din acest punct de vedere şi-a atins scopul.

"Încă salivez după o geantă", a scris ea lângă fotografia şocantă, adăugând o listă lungă de hashtag-uri: "@louisvuitton #nofriends #lisbonisfar #werktodo #whatwedoforlove", relatează Daily Mail.

Artista şi-a obişnuit fanii cu astfel de apariţii îndrăzneţe. În 2014, ea a realizat o şedinţă foto pentru revista Interview, înfiinţată de Andy Warhol în 1969, pentru a demonstra că este lipsită de complexe. Fotografiată de Mert Alas şi Marcus Piggott, celebrii fotografi care lucrează pentru ediţia italiană a Vogue, W, Miu Miu sau pentru Tom Ford, cântăreaţa a apărut în lenjerie intimă şi a pozat în mod sugestiv, într-o atmosferă retro clasică.

Un an mai târziu, vedeta a publicat o fotografie nud pe Instagram, în semn de protest faţă de ceea ce ea a numit "ipocrizia reţelelor sociale". Ea s-a alăturat astfel prin acest act mişcării "Free The Nipple/Eliberaţi sfârcul", ce are ca scop atragerea atenţiei asupra modului în care e privit corpul unei femei. Campania este considerată şi un protest faţă de politicile reţelelor sociale care cenzurează imaginile nud.

În 2016, Madonna a urmat exemplul dat de Katy Perry şi a pozat goală pentru a-i îndemna pe americani să voteze cu Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod