Madonna, cel mai important concert din 2009

de Ileana Voicu Ghinea, 26 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Madonna, cel mai important concert din 2009

Zeci de hituri, cele mai noi efecte video si... playback. Cam acestea sunt principalele lucruri care ne vin in minte in momentul in care ne gandim la concertul de la Bucuresti al Madonnei. O artista controversata, hulita, dar si aplaudata, Madonna a fost intotdeauna un subiect de presa. Aflata in turneu din august 2008, artista a sosit aseara si in Romania, unde va sustine un concert de 2 ore, care se anunta a fi unul incendiar.

A aterizat pe Aeroportul Aurel Vlaicu


Avionul particular al artistei, un Gulfstream 4 de lux, a aterizat pe aeroport la ora 19.23, ora Romaniei. La scara avionului au fost trase trei dube blindate care i-au transportat pe vedeta si pe apropiatii acesteia la hotelul Raddison SAS, acolo unde Madonna s-a odihnit in noaptea trecuta. Nimeni nu a reusit sa o vada pe artista, semn ca bodyguarzii angajati sa se ocupe de acest eveniment si-au facut bine treaba. Pentru a-i fenta pe fanii si pe jurnalistii aflati la doua dintre intrarile in hotelul de pe Calea Victoriei, Madonna a ales sa intre pe cea de-a treia.

Alaturi de artista si de staff-ul ei impresionant au mai sosit in Romania iubitul de 23 de ani, modelul Jesus Luz, dar si cei 4 copii.

Ce promite Madonna


Show-ul "Sticky & Sweet" a transformat-o pe Madonna in cea mai bine vanduta a tuturor timpurilor, cu peste 200 de milioane de albume vandute in lumea intreaga, mergand direct in Cartea Recordurilor. De asemenea, turneul menit sa promoveze cel mai recent album al artistei, "Hard Candy", a adunat peste 2 milioane de spectatori, in 58 de orase ale lumii, iar veniturile au fost pe masura: peste 280 de milioane de dolari.

Inainte de aparitia Madonnei pe scena, spectatorii il vor asculta, incepand cu ora 20.00, pe Dj-ul Paul Oakenfold. Organizatorii spun ca show-ul propriu-zis va incepe la ora 21.00, cu o animatie 3D, "Sweet Machine", proiectata pe un ecran imens. Abia apoi va intra Madonna, pe ritmurile melodiei "Candy Shop", pe un tron in forma de M. Aceasta este imaginea de inceput a show-ului, care este impartit in patru parti, iar fiecare parte contine combinatii de melodii ale Madonnei, fragmente din cantecele altor artisti, dar si un omagiu adus lui Michael Jackson. Pe ritmuri dansante, melodii ca "Holiday"(Madonna 1982), "Celebration" (Hard Candy 2008) si "Everybody" (Madonna 1982) sunt combinate intr-un mixaj perfect cu creatiile celebre ale Regelui Pop-ului "Jam", "200 Watts', "Billie Jean" si "Wanna Be Startin' Something".

Si pentru ca orice artist care se respecta trebuie sa... "gadile" putin orgoliul gazdelor sale, Madonna promite sa realizeze si un moment cu specific romanesc. In prezentarea oficiala aparuta pe internet, suntem anuntati ca diva va interpreta un remake al celebrei piese "La Isla Bonita", unde exista acum si influente ale muzicii populare romanesti. Anuntul a creat discutii, iar specialistii spun ca s-a inspirat din intreg estul Europei, anunta site-ul Stirile Pro TV.ro.
Pagina:

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod