Madonna ascunde un secret dureros: Ce face vedeta ca să arate perfect


În ultimii 30 de ani, sprâncenele Madonnei au trecut prin mai multe schimbări, notează Daily Mail. În anii '80, vedeta avea sprâncene bogate și închise la culoare. În anii '90, ea avea părul blond și sprâncene foarte arcuite, apoi a trecut la cele platinate.

Originară din Asia, unde era folosită de femeile în vârstă cu sprâncene subțiri, această tehnică a ajuns în Los Angeles în urmă cu doi ani, cucerind apoi saloanele de cosmetică din Nee York și Londra. În ultimele 12 luni, microbalding-ul a crescut mult în popularitate, fiind adoptat de vedete precum Victoria Beckham, Oprah Winfrey și Megan Fox, relatează Daily Mail.

Tehnica se bazează pe injectarea în piele a unui amestec de pigmenți, creați printr-o formulă care include cărbune și petale de trandafiri.

Fiecare fir de păr este trasat cu atenție pe linia părului natural, dând o formă elegantă sprâncenelor.

Înainte de fiecare ședință, sprâncenele sunt date cu ceară, iar după procedură, clientele trebuie să folosească de două ori pe zi, timp de două săptămâni, o cremă pe bază de vitamine A și D. Niciun exercițiu sau efort fizic care poate determina transpirația nu este permis în primele 72 de ore după tratament, pentru a împiedica o eventuală infecție, scrie ziarul citat.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod