Mădălina Ghenea "l-a îmblânzit" pe fustangiul Gerard Butler

N-a fost doar o idilă de-o vară! Gerard Butler și Mădălina Ghenea formează în continuare un cuplu, sfidând toate "pariurile" presei mondene și ale amicilor actorului, care nu-i vedeau împreună. Românca va fi prezentă alături de iubitul ei la concertul organizat la Oslo marţi seară, în onoarea laureatului premiului Nobel pentru pace.

 

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au ajuns duminică la Oslo, anunță cotidianul britanic Daily Mail. Ziarul a publicat mai multe imagini cu ei, realizate la sosirea lor pe aeroportul din capitala Norvegiei.

Scoțianul va prezenta, alături de actriţa americană Sarah Jessica Parker, concertul special organizat la Oslo, la o zi după ceremonia oficială de înmânare a prestigioasei distincţii. Laureatul premiului Nobel pentru pace pentru anul 2012 este Uniunea Europeană, iar în cadrul concertului sunt invitați să cânte Seal și Jennifer Hudson.



Gerard Butler a sosit la Oslo însoțit de fotomodelul român, care pare să-l fi dat pe brazdă pe starul scoțian, cunoscut ca un cal breaz pentru reputația lui de mare petrecăreț și de afemeiat. Butler s-a schimbat după ce a cunoscut-o pe Mădălina Ghenea, iar relaţia lor pare să devină una din ce în ce mai serioasă, notează cu surprindere ziarul citat.

Actorul a confirmat în show-ul de televiziune prezentat de Jay Leno că relaţia lui cu Mădălina a început în urmă cu şapte luni.



Ghenea, în vârstă de 24 de ani, şi actorul britanic Gerard Butler (43 de ani) au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair.

Actorul a declarat ulterior într-un interviu că s-a îndrăgostit la prima vedere de Mădălina Ghenea.

Fotomodelul român a mai avut o relație cu actorul american Leonardo DiCaprio, anul trecut.



Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera în modă a debutat la 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, anul trecut, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando.
De asemenea, anul acesta, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului viitor.



În luna noiembrie, ea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţie acordată de o asociaţie culturală în contextul Festivalului Internaţional de Film de la Roma.
În această peliculă, Mădălina Ghenea joacă rolul Dorinei, o prostituată română care trăieşte în Italia.

Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod