Mădălina Ghenea e norocoasă: Gerard Butler, un "nebun" frumos și cu suflet mare

După ce a fost pozat plimbându-se pe străzile Romei alături de frumoasa româncă de care se despărțise, starul scoțian a surprins încă o dată. El i-a lăsat 20 de euro unui bărbat fără adăpost care dormea pe o stradă din capitala Italiei, dovedind că e un tip generos.
Pus mereu pe distracție și cu ochii după femei, Gerard Butler și-a consacrat o imagine de băiat zvăpăiat și nestatornic. Dar asta nu înseamnă că e un tip insensibil. 

Aflat într-o vacanță la Roma, starul în vârstă de 43 de ani a fost fotografiat marți de paparazzi în timp ce lăsa o bancnotă de 20 de euro lângă un cerșetor care dormea dus. 
 
 

Omul își rezemase cârja de un zid și avea lângă el o șapcă în care primea mărunțișul primit de la trecătorii miloși.
El s-a ales cu o sumă frumușică de la starul scoțian, fără să aibă habar cine a fost atât de darnic cu el.
 
 

Îmbrăcat casual, cu o cămașă albastră, jeanși și pantofi sport, Butler s-a oprit în dreptul nevoiașului adormit, și-a scos imediat portofelul și apoi s-a aplecat pentru a-i lăsa banconota în șapcă, apoi și-a continuat drumul. 
 
 

Actorul purta ochelari de soare și părea destul de răvășit după ce cu o noapte înainte a fost fotografiat în timp ce se plimba cu Mădălina Ghenea, în zona Fontana di Trevi.
 
 
 
 
 
Cei doi s-au împăcat după ce cu doar 11 zile înainte el confirma pentru site german că s-a despărțit de frumoasa româncă.
 
 

Gerard Butler și Mădălina Ghenea păreau mai mult decât îndrăgostiţi în timp ce se plimbau pe lângă celebra Fontana di Trevi din Roma. 
 
 
 
 
Cei doi şi-au făcut poze și s-au bucurat de liniștea nopții în centrul capitalei Italiei.
 
 
 
 
 
 
Împăcarea dintre Ghenea şi Butler nu este însă sigură. Paparazzii l-au surprins miercuri pe actorul britanic în timp ce flirta cu o brunetă misterioasă, la restaurantul Assunta Madre din Roma.
 
 
 
 
 
Mădălina Ghenea a participat la o şedinţă foto, pentru revista Io Donna, cu Toni Thorimbert, un fotograf de artă, modă şi publicitate.
În acelaşi timp, ea aşteaptă lansarea în Marea Britanie a filmului Dom Hemingway, programată pentru anul viitor, peliculă în care va juca alături de Jude Law, Richard E.
Grant şi vedeta din "Game Of Thrones", Emilia Clarke.

Următorul film în care va juca Gerard Butler va avea premiera tot în 2014. El îşi va împrumuta vocea unui personaj din "How To Train Your Dragon 2". 


Foto: Hepta / Daily Mail


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod