Mădălina Ghenea, apariție superbă la petrecerea lui Mickey Mouse

Vedeta a fost prezentă la aniversarea a 90 de ani a celebrului personaj Mickey Mouse.
Cel mai îndrăgit șoricel din lume împlinește 90 de ani pe 18 noiembrie, iar Mădălina Ghenea a fost prezentă la o petrecere organizată la Milano în cinstea celebrului personaj. Îmbrăcată cu o rochie neagră, lungă până la genunchi, românca a purtat pe cap o bentiță cu urechiușele rotunde ale lui Michey Mouse și cu emblematicul lui papion roșu.

Vedeta s-a lăsat fotografiată alături de două mascote reprezentându-i pe Mickey Mouse și pe simpatica lui parteneră, Minnie Mouse, și a mărturisit că acest eveniment a făcut-o să se simtă din nou copil.

"Seara trecută la magazinul Disney din Milano am redevenit copil! În sfârșit i-am întâlnit pe Mickey și Minnie și am inaugurat împreună săptămâna de festivități pentru aniversarea lui Mickey Mouse care va împlini 90 de ani pe 18 noiembrie!", a scris Mădălina pe contul ei de Instagram.


Actrița și fotomodelul în vârstă de 30 de ani s-a remarcat la Festivalul de Film de la Roma, desfășurat în perioada 19-28 octombrie, unde a avut mai multe apariții notabile. Mădălina Ghenea s-a fotografiat cu renumitul regizor american Martin Scorsese, în vârstă de 75 de ani, premiat la Roma pentru întreaga sa carieră. "O mare onoare", a scris românca pe pagina sa de Facebook, lângă imaginea în care apare cu Scorsese.

Vedeta a declarat că îi este recunoscătoare țării în care trăiește și lucrează acum: "Datorez totul Italiei.
Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special."


Noul film în care joacă Mădălina Ghenea, "All you ever wished for", este o coproducţie italiano-americană regizată de Barry Morrow, câştigător al unui Oscar pentru celebra peliculă "Rain Man", va avea premiera în 2019.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod