Mădălin Ionescu: "Prima noapte de amor nebun a venit după patru zile de relaţie!"

În timpul interviului pe care ni l-a acordat Mădălin Ionescu, a acceptat şi Cristina Şişcanu, iubita lui, să ne răspundă la câteva întrebări

Cristina, l-am întrebat pe Mădălin cu ce l-ai cucerit, dar el cu ce te-a cucerit pe tine?


Păi, Mădălin e frumos, e deştept, e... Pe lângă toate aceste calităţi, pe care le-am enumerat, m-a cucerit cu tot acest curaj pe care l-a avut de a-mi împărtăşi sentimentele pe care mi le poartă, dar şi cu puterea pe care a avut-o să treacă peste tot ce s-a întâmplat.

Mi-a povestit că ţi-a trebuit ceva timp până să spui Da?


Da, dar totuşi nu foarte lungă...

Nu, foarte lungă, dar a existat, de ce?


A trebuit să văd care este situaţia, având în vedere că încă nu era divorţat, era o situaţie mai delicată din acest punct de vedere. Îţi recunosc că am şi vrut să-l ţin puţin pe jar (râde).

Cum este să iubeşti o vedetă?


Pe Mădălin nu l-am simţit ca pe o vedetă, nimeni din cei din jurul nostru nu-l percepem aşa. Nu pot să zic că iubesc o vedetă. Acum văd că tot felul de domnişoare spun prin ziare că îl plac pe Mădălin, dar mie îmi pare bine că există astfel de persoane care-şi exprimă admiraţia faţă de el. Mă fac să mă simt mândră de faptul că Mădălin este al meu.

Când ţi-ai dat seama că-l iubeşti pe Mădălin Ionescu?


Nu pot să zic acum că m-am trezit într-o dimineaţă şi am zis: "Gata, îl iubesc pe Mădălin". Sentimentele au crescut de-al lungul timpului, însă la început am încercat să le ascund chiar şi de mine, am încercat să mi le analizez foarte bine şi am văzut că nu pot să scap de ele şi mă bucur că nu am putut să scap de ele.

Cum e să şi lucrezi cu persoana iubită?


Noi suntem nedespărţiţi 24 din 24 de ore. Mie mi-a fost un pic frică şi am ezitat, am avut dicuţii dacă e bine să lucrăm împreună. Mă gândeam că lumea o să comenteze, aşa cum se şi întâmplă, dar totul este bine deocamdată.

Aveţi planuri de căsătorie, vă doriţi copii?


Nu ştiu, eu ştiu că noi ne dorim să fim toată viaţa împreună şi ştim că aşa se va întâmpla. Momentul oficializării relaţiei mi se pare un moment tehnic, la care eu cu siguranţă ţin şi la un moment dat o să se întâmple.

Mădălin: Deocamdată trebuie să se pronunţe divorţul, dar noi am discutat despre căsătorie şi cred că am cerut-o de vreo câteva ori şi de fiecare dată a răspuns Da. Asta a fost un joc al nostru care încă persistă, ne mai verificăm din când în când sentimentele din acest punct de vedere şi nu cred că este o miză, dar nu văd nici cea mai mică problemă în a oficializa această relaţie dacă e nevoie de o hârtie. Aşa cum la un moment dat o să apară şi copiii.

Acum am marele avantaj că pot să fac ceea ce-mi doresc şi că sunt liber să fac asta

Mergând puţin spre zona profesională, este Mădălin Ionescu de la Kanal D diferit de Mădălin Ionescu de la Antena 1?


Mădălin Ionescu de la Antena 1 era un personaj plin de entuziasm care-şi făcea meseria cu pasiune, asta e o trăsătură de caracter care a rămas, însă diferenţa este că aici îmi pot impune propria viziune asupra subiectelor pe care le abordăm, pot contura o anumită ţinută emisiunii, ceea ce înainte, din păcate, nu prea se întâmpla.

Sigur, "Accesul" (n.r. Acces Direct, Antena 1) s-a relansat şi a explodat pe subiecte propuse de mine, 70% din echipa iniţială a fost formată din oameni aduşi de mine, dar acum am marele avantaj că pot să fac ceea ce-mi doresc şi că sunt liber să fac asta.




Trecerea de la Antena 1 la Kanal D s-a întâmplat dintr-o dată, nimeni nu se aştepta, lucrurile mergeau foarte bine... Care sunt dedesubturile acestei poveşti?


Sincer, nici eu nu ştiu nimic, pentru că în momentul în care am plecat în vacanţă eram lider de audienţă, eram prezentatorul unei emisiunii care a adus o mulţime de bani în acest trust şi primisem garanţii că nu se va întâmpla nimic, chiar dacă aflasem că în culise există personaje în conducere care din raţiuni mai degrabă extraprofesionale lucrau la înlocuirea mea.

Am primit acele garanţii, am plecat şi în plină vacanţă am fost anunţat că sunt înlocuit. Ori nici acum nu m-am edificat foarte bine, deşi există sigur o motivaţie oficială, despre care nu pot să vorbesc, dar ceea ce s-a scris acolo nu are nicio legătură cu ce am făcut eu. A fost o justificare găsită pe genunchi pentru a liniştii anumite spirite şi anumite relaţii din interior sau din afară. Personal sunt destul de hotărât să-i dau în judecată. E vorba de nişte bani, destul de mulţi, pe care nu pot să-i las să se evaporeze mai ales că s-a procedat în această manieră.

În situaţia respectivă m-am ambiţionat şi am găsit aici suportul necesar şi dorinţa necesară de a face performanţă. Acesta este şi motivul pentru care am plecat foarte repede.

Ce vrea să transmită "Drept la ţintă"?


Atitudine, în primul rând, vrem ca această emisiune să insufle un aer nou în acest peisaj media, în show-bizz. Sigur, suntem în faza în care experimentăm, construim un target, încercăm să căutam soluţii şi sunt convins că în maxim trei săptămâni rezultatele vor fi cele aşteptate.

Într-o perioadă în care vedetele sunt destul de imprevizibile, nu este un risc să lansezi o emisiuni care se bazează pe exclusivităţi?

Am demonstrat că se poate. Important este să ai imaginaţie, să ai creativitate, să găseşti personaje noi, să redescoperi valenţe noi în cazul unor personaje care au tot apărut. De fapt aceasta este miza, ăsta-i capitalismul, ăsta-i business-ul. Pe mulţi, cel puţin din punct de vedere al conţinutului, i-am surprins cel puţin în această primă etapă.

România nu este o vitrină de lux

Mădălin Ionescu la Naţional, dacă ne aducem aminte, s-a lansat cu un gen de emisiuni foarte serioase, de ce cotitura asta?


S-a întâmplat pentru că într-o ţară în care neseriozitatea a devenit politică de stat, orice subiect care avea conotaţii serioase până la urmă murea de la sine, pentru că nu-şi producea efectele necesare. M-am scârbit atât de tare de politică, de mediul respectiv, încât uşor, uşor, m-am canalizat pe partea asta. În plus, sincer, nu mai există un interes din partea publicului către genul acesta de emisiuni şi atunci m-am adaptat situaţiei şi m-am focusat pe lucruri accesibile publicului telespectator.

Nu ştiu dacă este o evoluţie bună pentru televiziune, dar încerc să am o minimă morală şi mi-a fost foarte greu să manageriez relaţia cu mine după aceste subiecte. Mi-am propus, însă, ca aici să nu mai fac aşa ceva şi sper să mă ajute Dumnezeu să mă ţin de cuvânt.

Adică nu Simona Senzual...


Nu, n-aş putea să spun asta. Eu am mai zis şi cu alte ocazii, România nu e o vitrină de lux, nu voi aborda tema familiare academicienilor, savanţilor, pentru că aceea reprezintă o nişă mult prea îngustă şi eu am mai spus-o, ca să cumperi un public foarte mare, uneori trebuie să vii şi cu subiecte ultra accesibile ca să poţi, la un moment dat, să-i convingi şi când vii cu subiecte serioase. Voi încerca să fac un mixt între aceste zone şi vreau ca lucrul acesta să placă. Îmi doresc un nou curent, un nou suflu şi sper să reuşim.

1 Noiembrie 2010
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • medelin jartelin pe 5 Ian 2013, 10:57
    sunt jagardelin

    medelin jartelin javrelin jagardelin

    0
    0

  • blink pe 21 Mai 2012, 01:26
    aualeu...

    cred ca am fost un fraier ca am stat 8 luni fara sa fac nimic nu ?:))

    0
    0

  • florea pasca pe 20 Ian 2012, 18:26
    bou

    un bou nu poate sa inteleaga ca care cei din studio este invitati si nu vorbeste pentru ei, adica un bou

    0
    0

  • Liliana pe 28 Apr 2011, 16:05
    Sanatate Madaline!

    Sunte-ti niste draguti si va sta super impreuna sa nu m-ai zic de nasi sunt niste frumosi si ei si imi place de voi toti sa nu uit si de fetita lor care este un ingeras mic si o scumpica iti doresc casa de piatra sanatate implinire si numai bucurii sa aveti si audienta multa l a kanal d va iubesc!

    0
    0

  • Catalin pe 24 Feb 2011, 21:00
    Madalin

    Madalin e un tip foarte misto ,imi place cum vorbeste , sincer ce ma intereseaza ce se intampla in casa lui ,poate sa iubeasca pe cine vrea , cat vrea , orice om merita sa fie fericit , iar viata e scurta , scurta , ca sa o traiesti plina pe prejudecati si resentimente , " o usa se inchide , se deschid o mie", de ce sa nu fii fericit , si daca a fost casatorit ce,mare branza , macar a realizat ceva are 2 copii ,o cariera de invidiat . Asa ca ce conteaza trebuie sa fim liberi in gandire , si pana la urma nimic nu e intamplator

    3
    1

  • iulia pe 29 Dec 2010, 13:42
    ca sa vezi...

    Sincer imi e jena de ce citesc..dl Madalin se lauda ca Stefania fetita care inteleg ca nu are probleme medicale sta cu el, iar Filip baietelul care sufera de autism sta cu mama lui...de ce nu au procedat invers...sa se ocupe el de baietelul cu probleme speciale, daca tot e un tata asa de bun?!!! 4 zile de relatie si dupa aia in patul unui barbat..nu necesita comentarii

    2
    4

  • Diana pe 5 Dec 2010, 14:26
    buna

    Sunt si eu o basarabeanca,locuesc aproape de locul natal al Cristinei,ma bucur ca a reusit sa ajunga unde a ajuns,dar sincer la inceput ii purtam o pica enorma Cristinei,gindind la fel ca multi altii ca a despartit o famile,dupa multe interviuri pe care le-a dat Madalin,am inteles lucrurile, si acum o privesc altfel pe Cristina,dar se vede in multe emisiuni ca Madalin este fericit(sunt sigura ca nu joaca teatru,nui genul lui),bravo ca a reusit sa depaseasca situatia,nu crede ca este de vina nici sotia sa,pursisimplu nu s-au inteles si nu are rost sa te maltratezi intrun fel sau altul, daca un mariaj nu mai merge.Bravo, sa fiti fericiti in continuare si sa depasiti toate obstacolele care vor aparea cu BRIO.

    5
    2

  • anemoni pe 11 Nov 2010, 22:37
    ce chestie

    dupa 4 zile?si se lauda cu asta?????????eu consider ca o femeie cu cat se tine mai mult,cu atat este mai apreciata de un barbat.

    4
    5

  • Rodica pe 10 Nov 2010, 07:33
    da..

    Cred in oameni,cred in sentimente curate,chiar daca am o varsta...De ce nu ne putem bucura de sinceritate,simplitatea trairilor unei iubiri impartasite?Doar frustratii judeca tot ce-i inconjoara..zic eu...E decizia fiecaruia cum vrea sa traiasca,deci..iubitiva...

    4
    2

  • div pe 1 Nov 2010, 18:11
    foarte bine

    4 zile... nu foarte mult

    1
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod